Fiul lui Hummels s-a bucurat după autogolul tatălui său în Germania – Franța 0-1. „Va trebui să îi explic regulile”

1 lună in urmă 23

Partida Germania – Franța 0-1, disputată marți, în grupa F de la Euro 2020, a fost decisă de autogolul fundașului german Mats Hummels. Printre cei care s-au bucurat la mingea trimisă în propria poartă de Hummels a fost și fiul fotbalistului de 32 de ani, informează Bild, citat de Eurosport.

Înaintea meciului decisiv de sâmbătă cu Portugalia, Mats Hummels a dezvăluit pentru Bild că băiețelul său în vârstă de 3 ani a început să aplaude, după ce a văzut cum tatăl său și-a dat autogol în întâlnirea cu Franța.

„Crede că mereu e bine să trimiți mingea în poartă. Mi-a spus că a început să aplaude. Va trebui să îi explic regulile”, a precizat Mats Hummels.

După mai bine de doi ani de absență, Mats Hummels a revenit în naționala de fotbal a Germaniei cu ocazia turneului final al Campionatului European 2020.

Chiar dacă Hummels a făcut un meci bun cu Franța, autogolul său a stabilit câștigătoarea disputei de marți de pe Allianz Arena, din Munchen, iar Germania tremură acum pentru calificare în faza superioară a competiției.

Un egal sau o victorie sâmbătă, în fața Portugaliei lui Ronaldo le oferă nemților șanse reale de calificare, dar o înfrângere va face ca „Mannschaftul” să nu mai depindă doar de ea în ecuația calificării.

FOTO: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă