Fiul lui Cristi Borcea, acționar la Dinamo? „Dacă Patrick va dori să se implice, eu îl voi susține!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 31

Fostul acționar al lui Dinamo, Cristian Borcea, a anunțat că exclude posibilitatea unei reveniri în rândul finanțatorilor din „Groapă”, motivând că nu mai are energia și entuziasmul din perioada petrecută la club.

Cu toate acestea, suporterii ar putea avea o surpriză în viitor, întrucât omul de afaceri intenționează să îl susțină pe fiul său, Patrick, în cazul în care acesta își va dori să o ajute pe Dinamo. Cristi Borcea susține că la club este nevoie de un patron care să fie implicat total, așa cum făcea și el pe vremea când era în conducere.

Fostul finanțator exclude ca el personal să mai facă vreodată parte din conducerea lui Dinamo, dar nu exclude o posibilă apariție a fiului său, pe care l-ar susține dacă el își va dori să urmeze acest drum.

Fiul lui Cristi Borcea, acționar la Dinamo? „Dacă Patrick va dori, eu îl voi susține cu drag!”

Cristi Borcea l-a anunțat deja pe fiul său Patrick, în vârstă de 23 de ani, că va avea parte de sprijinul său dacă va dori să îi calce pe urme în cadrul clubului Dinamo. Fostul finanțator este dispus să îl susțină, cu toate că experiența sa în „Groapă” i-a deteriorat sănătatea, conform propriilor spuse.

Cred că toți care ne criticau și-au dat seama ce greu se menține o echipă de fotbal.  Dacă Patrick se va implica și va dori, eu îl voi susține cu drag. Eu oricum o să iau lojă, indiferent de situație. Toată viața o să fiu acolo”, a declarat Cristi Borcea în cadrul ProSport LIVE.

Fostul finanțator a ținut să precizeze că este exclusă o revenire a sa în birourile din „Ștefan cel Mare”, indiferent de situația în care se află clubul. „Eu am trecut prin ce am trecut și am zis să las loc altora. Am stat peste 20 de ani în conducerea lui Dinamo, am avut satisfacții enorme, dar și insuccese. Acum nu mai am entuziasmul din anii trecuti. La Dinamo trebuie să fie cineva implicat și dedicat din toate punctele de vedere. La mine nu exista Crăciun, Revelion sau Paște. Eu mergeam la antrenamente, în cantonamente…”, a mai spus Borcea.

În momentul în care am plecat de la Dinamo era un insucces locul 2, suporterii ne vopseau mașinile, se urcau pe garduri!

 

 

 

The post Fiul lui Cristi Borcea, acționar la Dinamo? „Dacă Patrick va dori să se implice, eu îl voi susține!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă