Fiul lui Claudiu Niculescu, dezvăluiri șocante: „Tata e antrenor la Chiajna? Nu prea mă interesează ce face!”

2 luni in urmă 2

Fiul lui Claudiu Niculescu, Alex, a surprins pe toată lumea! Aflat în galeria celor de la FC U Craiova, fanul liderului din Liga 2 susține că nici nu știa că fostul golgheter dinamovist a ajuns pe banca Chiajnei.

După remiza dintre Chiajna și FC U Craiova, Alex Niculescu a dezvăluit că a rupt aproape orice relație cu Claudiu, iar cei doi mai discută doar o dată pe an.

Anul trecut, Alex Niculescu a fost implicat într-un scandal, fiind bănuit de Sorin Cârțu că i-a vandalizat casa.

Claudiu Niculescu și-a uitat fiul, fan FC U Craiova: „Tata e antrenor la Chiajna?”

„Noi pur și simplu nu avem o relație tată – fiu. Tata e antrenor la Chiajna? Nici nu știam! Nu prea mă interesează ce face, e treaba lui. Vorbim foarte rar. Mă mai sună de ziua mea, dar conversațiile dintre noi nici nu durează mai mult de un minut”, a dezvăluit Alex, fiul lui Claudiu Niculescu, după cum scrie Fanatik.

„De Mathias nu s-a interesat deloc, de când s-a născut. Asta este, fiecare cu alegerile lui”, a mai afirmat Alex (foto, împreună cu fiul), ajuns la 22 de ani.

“Îmi pare rău că nu a bătut Craiova, normal. Eu țin cu echipa mea, iubesc Universitatea! Fiecare cu treaba lui. Îmi doresc foarte mult să promovăm, sunt convins că vom reuși anul acesta”, a completat cel care susține echipa lui Adrian Mititelu, lider în Liga 2.

Alex este tatuat pe corp cu mai multe simboluri ale Universității Craiova. Fiul lui Claudiu Niculescu este membru activ al Peluzei Sud, după cum a scris liga2.prosport.ro.

Dinamo pentru mine nu reprezintă nimic, doar o simplă echipă la care a jucat tatăl meu, cred că am fost o singură dată pe stadionul din „Ștefan cel Mare” când aveam șapte, opt ani. M-am născut în Craiova, am sânge de oltean și nimic nu va schimba asta” – Alex Niculescu, fiul fostului golgheter al lui Dinamo

The post Fiul lui Claudiu Niculescu, dezvăluiri șocante: „Tata e antrenor la Chiajna? Nu prea mă interesează ce face!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă