Fiul lui Bogdan Lobonț, impresionează la Rapid: „Are calități extraordinare”

2 săptămâni in urmă 18

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022, 14:48 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 14:51

Cristian Andrei Lobonţ, fiul lui Bogdan Lobonț, impresionează la juniorii Rapidului.

Fundașul care în aprilie va împlini 19 ani e gata să debuteze la clubul pentru care Lobby a jucat între 1997 și 2000, câștigând un titlu și o Cupă a României. Cristian Andrei nu s-a făcut portar precum tatăl său, ci fundaș central, pentru nașul său, Cristi Chivu. 

Dinamo si Rapid luptă pentru același fotbalist din Liga 1! Salariul e singurul obstacol

MERCATO

Dinamo si Rapid luptă pentru același fotbalist din Liga 1! Salariul e singurul obstacol

Laude pentru fiul lui Bogdan Lobonț: „Cristian a re calităţi extraordinare”

Ionuț Mazilu, unul dintre antrenorii de la juniorii Rapidului, a vorbit despre Lobonț jr și are cuvinte de laudă pentru acesta.

„E unul dintre copiii cu o ambiție ieșită din comun, poate uneori dusă la extrem. Are calități extraordinare şi cred că va ajunge departe în fotbal. Poate juca fundaş central sau fundaş dreapta. E un puşti bun, bun de tot”, a declarat Mazilu, potrivit Telekom Sport.

Eu am avut o discuție cu el acum câțiva ani, când a început să joace la 8Ă1. Atunci deja era fascinat de alunecări. Țin minte că-mi cerea și mănuși. „Ce să-ți dau mănuși dacă nu vrei să stai în poartă?". „Știi că la școală mai joc și eu".

 Stop, atunci a ales să joace în câmp. I-am spus: „De ce nu vrei portar? Dacă tu te faci portar, eu lucrez cu tine și te fac să fii mai bun decât am fost eu". Și n-a vrut, a ales să fie fundaș 
– Bogdan Lobonț, despre fiul lui

VIDEO Poveștile lui Bogdan Lobont de la Rapid și Dinamo: „Nea George avea figura de președinte, de manager, în timp ce Cristi Borcea era mai suporter"

Citește mai multe știri despre Rapid:

Spion la amicalul Rapidului! Cine i-a analizat pe Săpunaru & Co.

Rapid, învinsă de o echipă de liga a 3-a în primul amical al iernii! Giuleștenii au vrut să iasă de pe teren!

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine este ADEVĂRATUL iubit al Anamariei Prodan. Veste ireală, l-a uitat imediat pe Reghecampf


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă