Fiul Dianei Șoșoacă, prins băut la volan. A fugit de Poliție, ce s-a întâmplat după

1 săptămână in urmă 32

Fiul Dianei Șoșoacă a fost prins băut la volan. Acesta a fugit de Poliție! Fanii senatoarei au rămas fără cuvinte când au aflat noile vești. Băiatul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor în timp ce se afla pe Drumul Național 1. Urmărirea nu a durat mult pentru că tânărul a dat accesul într-o proprietate privată și nu a mai avut unde să fugă. Ce au descoperit agenții de poliție? Nimeni nu se aștepta la una ca asta.

Fiul Dianei Șoșoacă a încercat să fugă de Poliție: băiatul a fost prins băut la volan

Fiul Dianei Șoșoacă a încercat să fugă de Poliție. Tânărul s-a ales cu amendă și permisul suspendat. El a fost urmărit de polițiști în această dimineață. Băiatul se afla pe Drumul Național 1 când a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii. Urmărirea nu a durat mult pentru că tânărul a dat de accesul într-o proprietate privată și nu a mai avut unde să fugă.

Agenții au descoperit mai apoi că avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat. Fiul Dianei Șoșoacă s-a ales cu amendă de 1.885 de lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni. Fanii senatoarei știu că nu este pentru prima oară când el rămâne fără permisul de conducere.

Diana Șoșoacă este o senatoare independentă. Acesta a fost exclusă din grupul parlamentar al partidului AUR pe data de 10 februarie 2021. Cea din urmă s-a remarcat prin declarațiile extrem de controversate și directe legate de mersul țării. Ea este un om politic neafiliat unui partid pentru moment. Aceasta provine dintr-o familie foarte bună.

,,Sunt cu ochii pe voi”

Mai exact, mama Dianei Șoșoacă este un renumit medic ginecolog din București. Femeia are trei căsnicii la activ și doi copii. Băiatul a creat un adevărat scandal în urmă cu ceva timp după ce numele său a fost într-un dosar penal pe tema traficului de droguri. Senatoarea a luat foc în momentul în care a aflat că fiul său ar fi implicat într-un astfel de scenariu.

„Am fost anunțată de un lucru pe care vreau să-l fac public. Nu m-am lăsat nici îngenuncheată, nici înfrântă, s-au gândit să mă atace prin copiii mei. Acest live este provocat de un telefon în care mi s-a spus „potoleşte-te!”, „ai grijă”. Deja în momentul acesta se lucrează la un dosar penal băiatului tău.

Droguri, băutură, femei, chestii de genul acesta. Ştiţi ce li s-a mai întâmplat copiilor de politicieni. Bă baieţi, sunt cu ochii pe voi. Un fir de păr dacă este atins de cineva din capul copiilor mei dau şi mai mult din tot ce am. Atenţie! Nu vă jucaţi cu mine!”, au fost cuvintele Dianei Șoșoacă la acea vreme.

The post Fiul Dianei Șoșoacă, prins băut la volan. A fugit de Poliție, ce s-a întâmplat după appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă