Fiul de 17 ani al artistei Sinead O’Connor s-a sinucis. Era dat dispărut de două zile: „Nimeni să nu-i urmeze exemplul”

1 săptămână in urmă 20

Artista Sinead OConnor a anunțat moartea fiului ei, după ce a fost dat dispărut în urmă cu două zile. Tânărul în vârstă de 17 ani s-a sinucis, iar vestea a venit ca un șoc pentru mama lui.

Cântăreața irlandeză a postat pe contul său de Twitter un mesaj dureros, după ce a aflat că fiul ei și-a pus capăt zilelor. Neviim Nesta Ali Shane OConnor a fost găsit fără suflare în dimineața zilei de 8 ianuarie.

„Frumosul meu fiu, Neviim Nesta Ali Shane OConnor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Să fii în pace”, a scris artista pe contul ei de socializare.

În amintirea băiatului său, artista de origine irlandeză, în vârstă de 55 de ani, a postat și o melodia lui Bob Marley, „Ride Natty Ride”, alături de mesajul pentru fiul ei. Neviim Nesta Ali Shane OConnor s-a sinucis la doar 17 ani și a fost găsit în orașul Bray, la 20 de kilometri de capitala Irlandei, Dublin.

shane-oconnor-a-murit-4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Acesta este pentru Shaney al meu. Lumina vieţii mele. Lampa sufletului meu. Copilul meu cu ochi albaştri. Vei fi mereu lumina mea. Vom fi mereu împreună. Nicio graniţă nu ne poate despărţi”, a mai scris Sinead OConnor.

Tânărul de 17 ani a dispărut din Newbridge. El a fost văzut ultima dată vineri în Tallaght. Tatăl lui Shane a fost Donal Lunny, unul dintre cei mai admirați artiști de muzică tradițională irlandeză, relatează sundayworld.com.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă