Fiul Claudiei Pavel e vegan la doar 8 ani: „Așa a ales el”. Ce mănâncă Noah

1 lună in urmă 2

Claudia Pavel își crește singură copilul. Noah are acum opt ani. Micuțul a luat decizia de a deveni vegan, la fel ca mama lui. Cântăreața a explicat cum a luat fiul decizia, dar și ce mănâncă.

Cântăreața Claudia Pavel are o relație foarte specială cu fiul ei. Au mai mult o relație de prietenie decât o relație mamă-fiu. Cei doi fac multe activități împreună, merg în vacanțe, explorează locuri noi, sunt foarte fericiți unul în prezența altuia.

La 8 ani, se pare că Noah o urmează pe mama lui. A deprins din obiceiurile ei alimentare, a devenit și el vegan. „Sunt vegană și eu și copilul meu. Lui Noah nu-i place carnea. El așa a ales. Eu am fost vegană și pe timpul sarcinii și probabil că s-a transmis acest obicei. Când m-am întors din America în România cu copilul, bunica a început să-i dea carne, brânză, să crească mare. Dar el a refuzat, i-a fost chiar rău, e alergic la multe lucruri.

Mănâncă mult avocado, fructe de pădure, brânză de caju, pâine integrală fără drojdie. Bea doi litri de suc natural pe zi”, a dezvăluit cântăreața la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

claudia pavel si fiul vegan 3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Claudia Pavel s-a despărțit de tatăl copilului ei

Claudia Pavel s-a despărțit în 2018 de americanul Jeremy Lewis, fost jucător de baschet. Ea și-a concentrat atenția doar pe creșterea micuțului Noah, mai ales după despărțirea de tatăl băiatului. „Am plecat în SUA unde m-am îndrăgostit de tatăl copilului meu. Cariera mea era în România, dar am rămas gravidă. Am alăptat doi ani de zile. Copilul meu a fost și este prioritatea mea și cam despre asta este vorba. E un pic mai complicat. Viața mea privată este viața mea privată. Eu îmi respect copilul mai mult decât orice pe lumea asta și acestea sunt intimități ce țin de viața copilul meu.

Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah. Diferențele de cultură erau foarte mari. Și să știi că ginecologul meu mi-a spus când eram gravida că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o sa ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume. Probabil și ăsta a fost un motiv (n.r al despărțirii). Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până el a venit în viața mea.”, a declarat Claudia Pavel în cadrul emisiunii XNS, prezentată de Dan Capatos acum trei ani.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă