Fiul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf suferă cumplit după separarea părinților. Anamaria Prodan: „În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute”

1 săptămână in urmă 9

Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele pentru a divorța de Anamaria Prodan, însă cel mai afectat este fiul lor cel mic, Laurențiu Jr. Bebeto, așa cum este alintat de toată lumea, îi duce dorul tatălui său și suferă cumplit în aceste momente.

Laurențiu Jr. are 13 ani, iar tatăl său era idolul lui. Adolescentul suferă cumplit din cauza rupturii care a avut loc în familia sa. Obișnuit să-și vadă părinții mereu împreună, acum Bebeto este foarte afectat după declarațiile făcute de Laurențiu Reghecampf. Se pare că băiatul cel mic al Anamariei Prodan ar avea insomnii și s-a închis în el din cauza a tot ce se întâmplă în aceste momente în familia sa.

Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf și-a văzut copilul doar 10 minute în ultimele 8 luni. Sexy-impresara încearcă să fie puternică pentru copiii săi și a vorbit despre relația pe care o are Bebeto cu tatăl lui.

„În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru FANATIK.

anamaria-prodan-si-laurentiu-reghecampf54860000-3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Laurențiu Reghecampf Jr: „Ai murit pentru mine, forever”

La doar câteva ore după ce Reghe a anunțat că a depus actele de divorț, pe una dintre rețelele de socializare, Bebeto a postat o fotografie alb-negru cu tatăl său și un mesaj dureros. „Ai murit pentru mine, forever”, este mesajul care apărea pe pagina fiului Anamariei Prodan.

Ulterior, adolescentul a șters postarea și a spus că cineva i-a spart contul de Instagram: „Contul mi-a fost spart în această noapte, nimic din ce s-a scris nu e adevărat, nu e de la mine. Mi-am recuperat contul”.

Înainte ca divorțul Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf să fie oficial, Bebeto spunea că tatăl său nu va face niciodată acest pas.

„Mama cu tata se iubesc foarte mult unul cu celălalt și se uită unul la celălalt ca la niște Dumnezei. Nu mai îmi băgați familia în subiectul acesta, vă rog și vă rog să credeți că familia mea este cea mai frumoasă familie din România. Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța. Tata nu a dat banii pentru femei niciodată, i-a dat pentru familie”, spunea Laurențiu Reghecampf Jr. în vara acestui an.

Mesajele au continuat, iar tânărul își apăra familia cu orice preț. Pentru Bebeto, divorțul părinților săi nu exista și nu voia să ia în calcul această posibilitate.

„Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Reghecampf. (…) Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor”, mai spunea fiul Anamariei Prodan.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă