Fiul Andreei Esca face facultatea la Barcelona. Ce domeniu și-a ales Aris Melkior

1 lună in urmă 19


Dincolo de reușitele din viața profesională, Andreea Esca se mândrește cu familia ei, în special cu cei doi copii ai săi, fiica Alexia și fiul Aris Melkior. Despre el celebra prezentatoare de la Pro TV a făcut acum dezvăluiri pentru Libertatea.


În luna iunie a acestui an, Aris Melkior a absolvit liceul. La festivitatea de premiere, tânărul a fost felicitat de toți profesorii, dar și de părinții lui, nici Andreea Esca și nici Alexandre Eram nu au lipsit de la eveniment.


Toate examenele le-a luat cu brio, la fel și cel mai important de până acum, Bacalaureatul. Acum, fiul Andreei Esca a pornit pe un nou drum. Exclusiv pentru Libertatea, prezentatoarea de la Pro TV a dezvăluit că Aris a plecat la studii în străinătate. S-a mutat în Spania, face facultatea la Barcelona.


„A plecat la o facultate de business la Barcelona”, a declarat Andreea Esca.Se pare că Aris Melkior, care a împlinit 18 ani în luna iulie, nu a fost atras de domeniul în care activează mama lui, de televiziune, se îndreaptă către o carieră total diferită.


Și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a făcut facultatea în străinătate, aceasta a urmat cursurile unei universități din Londra.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă