Firmă închisă timp de o lună pentru că nu respecta regulile Covid-19

6 zile in urmă 10

Firmă închisă pentru că nu respecta regulile Covid. Foto/Inquam Firmă închisă pentru că nu respecta regulile Covid. Foto/Inquam

O societate comercială din municipiul Brăila a fost închisă temporar pentru 30 de zile pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, informează joi IPJ Brăila.

JOI, 13 IANUARIE 2022, 16:27

SURSĂ: Realitatea AUTOR: Iulian Budușan

Poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o societate comercială tip bar, de pe raza municipiului, nu respectă prevederile impuse în această perioadă.

Din cercetări s-a stabilit faptul că administratorul societăţii a permis accesul clienţilor în interiorul locaţiei, unde le-ar fi servit băuturi alcoolice, deşi activitatea barurilor în interiorul acestora este interzisă în această perioadă.

Administratorul societăţii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar ca măsură complementară sediul în care societatea comercială îşi desfăşoară activitatea a fost închis temporar pentru o perioadă de 30 de zile.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă