Firea cere teste antidrog şi anticovid pentru Nicuşor Dan

2 months ago 6

Publicat: (acum 41 min) // Actualizat: (acum 41 min) // Sursa: romaniatv.net

Primarul general Gabriela Firea spune că va participa la dezbateri cu contracandidații săi la Primăria Capitalei dacă aceștia "prezinta public testele covid si antidrog la zi".

Gabriela Firea este gata de CONFRUNTAREA cu Nicușor Dan. Cele două condiții simple pe care primarul Bucureștiului i le pune contracandidatului său.

Alegeri locale 2020. Cum arată ultimul sondaj de opinie pe Bucureşti

Nicușor Dan are de recuperat câteva procente pentru a o devansa, în ultima săptămână de campanie electorală, pe Gabriela Firea. Deputatul care a condus USR i-a cerut primarului în funcție să participe, față în față, la 3 confruntări televizate. Firea este gata să îi facă pe plac oponentului său, însă îi cere două teste: unul COVID-19 și unul antidrog. Trebuie precizat că un liberal din staff-ul de campanie al lui Nicușor Dan, aflat și pe lista de consilieri generali pe care a depus-o PNL, s-a infectat cu noul coronavirus, iar candidatul la funcția supremă în București este contact direct.

"Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public testele covid si antidrog la zi! Trebuie sa dovedim sanatate si luciditate, da?", este mesajul postat de Gabriela Firea.

O persoană din staff-ul de campanie al lui Nicuşor Dan, infectată cu COVID-19. Candidatul la Primăria Capitalei trebuie să se testeze

Read Entire Article
Powered By Seo Tools