Firea anunță că participă la dezbateri alături de contracandidații săi doar dacă aceștia își fac testele antidrog și Covid-19

2 months ago 4

Gabriela Firea a anunțat, sâmbătă, pe Facebok că va participa la toate dezbaterile electorale după ce contracandidații ei vor prezenta public testele COVID-19 și antidrog la zi. Reacția vine după ce Nicușor Dan, candidatul dreptei la Primăria Capitalei a invitat-o pe aceasta săptămâna viitoare la două dezbateri televizate.


Primarul Capitalei a scris într-un mesaj publicat pe Facebook că participă la toate dezbaterile propuse de contracandidați doar în anumite condiții.


”Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public testele covid si antidrog la zi! Trebuie sa dovedim sanatate si luciditate, da?”, a scris Firea pe Facebook.Reacția vine după ce Nicușor Dan, candidatul dreptel la Primăria Capitalei  a transmis că o așteaptă la dezbatere pe Gabriela Firea marți, la ora 21:00, la B1TV, și miercuri, la aceeași oră, la Realitatea Plus.


Read Entire Article
Powered By Seo Tools