Fiorentina nu-l mai vrea cu orice preț pe Dennis Man! Anunț de ultimă oră pentru Gigi Becali: „Suma cerută e nerealistă!”

1 lună in urmă 16

Fiorentina nu-l mai vrea pe Dennis Man! Cel puțin asta susține tuttomercatoweb.com, care subliniază că oficialii clubului din Serie A n-au de gând să-i satisfacă pretențiile lui Gigi Becali.

Patronul de la FCSB cere 15 milioane de euro în schimbul arădeanului care a ajuns golgheter în Liga 1, iar Fiorentina a pus ochii pe Filippo Falco. Vârful celor de la Lecce poate fi luat pe o sumă mult mai mică, iar în plus are avantajul că a jucat până la 28 de ani doar în Italia.

Dennis Man (22 de ani) a fost ales cel mai bun fotbalist român al anului 2020 în Ancheta ProSport. Cu 12 goluri reușite în cele 14 partide, Dennis Man este omul momentului în fotbalul românesc, dar atacantul ar putea să rateze transferul carierei.

Fiorentina nu-l mai vrea pe Dennis Man: „E o sumă nerealistă!”

„Clubul român cere 15 milioane de euro pentru Man, o sumă considerată nerealistă de oficialii Fiorentinei. Aceștia l-au monitorizat și îl vor pe român, dar au în vedere și alți jucători. Printre aceștia, Filippo Falco, care are o clauză la Lecce de puțin peste un milion de euro”, scrie tuttomercatoweb.com.

„E o sumă mare cea de 15 milioane de euro avansată de Gigi Becali. Rămâne că eu să mă antrenez, să muncesc, când va fi momentul să plec… Toți să cadă de comun acord”, a recunoscut Dennis Man, la ProSport Live.

Dennis Man este un jucător foarte bun și trebuie lăsat să plece. Eu cred că în iarna asta îl vinde. Gigi Becali e un afacerist priceput și va trebui să îi dea drumul. Câți bani vrea să ia? Păi, ce, 10 milioane și profit pentru un fotbalist nu este super-afacere? Eu știu sigur că Man va fi vândut. Cred că transferul pe 13 milioane de euro se face sigur. Dacă oferta scrisă va fi în banii aceștia, Becali îl va da. Man poate juca în Italia, mai dificil în Anglia”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

The post Fiorentina nu-l mai vrea cu orice preț pe Dennis Man! Anunț de ultimă oră pentru Gigi Becali: „Suma cerută e nerealistă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă