Fiorentina i-a stabilit prețul lui ”Haaland din Serie A”! Cât trebuie să scoată din buzunare cluburile pentru atacant

2 luni in urmă 35

  • UCL: Benfica - PSV, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Malmo - Ludogorets, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Mai multe cluburi sunt interesate de atacant, printre acestea numărându-se Atletico Madrid, Tottenham, Manchester City și Real Madrid.

Ce sumă vrea președintele de la Fiorentina pentru Vlahovic

Președintele Fiorentinei, Rocco Commisso, a anunțat că nu are de gând să îl cedeze pe tânărul atacant. Cel puțin, nu pentru o sumă mai mică de o sută de milioane de euro.

Nu știu ce se va întâmpla, dar plănuim să îl păstrăm pe Vlahovic în această vară. Vreau să rămână la Fiorentina, dar dacă vom primi o ofertă de o sută de milioane de euro, mă voi gândi la ea”, a declarat președintele celor de la Fiorentina, Rocco Commisso.

Tenisul de mare clasă este în Digi Online! La turneul WTA Cincinatti! România este reprezentată de jucătoarele Simona Halep și Sorana Cîrstea!

Potrivit AS, Atletico Madrid a pus pe masă 70 de milioane de euro pentru transferul atacantului sârb de la Fiorentina care a marcat 21 de goluri în sezonul precedent din Serie A.

Christian Vieri a fost cucerit de puștiul crescut de Partizan Belgrad: "Vlahovic, după Haaland, este cel mai bun atacant din Europa, la categoria lui de vârstă. Este un atacant de top și va înscrie cu ușurință 20 de goluri sezonul viitor", a declarat Vieri pentru Gazzetta dello Sport.

Potrivit transfermarkt.com, cota de piață a sârbului este estimată la 40 de milioane de euro.

Etichete: serie a , manchester city , atletico madrid , tottenham , dusan vlahovic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă