Finaliști „Puterea Dragostei”, sezonul 3. Marele premiu e în valoare de 10.000 de euro

1 lună in urmă 35


Finala „Puterea Dragostei”, sezonul 3, are loc chiar astăzi la Kanal D. S-a aflat acum și cine e cuplul acestui sezon, dar și o parte din finaliști.


„A sosit momentul să vă anunț cine este cuplul sezonului. Perechea câștigătoare este Maria și Marinescu! Felicitări! Ceea ce înseamnă că ea este cea de-a doua fată finalistă!", a declarat Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei.De asemenea, cel de-al doilea băiat care a intrat în finală este Codruț. La momentul actual, trei băieți( Marinescu, Codruț și Alexandru) și trei fete( Maria, Alexandra și Adriana) sunt în marea finală de la Puterea dragostei. În ediția de astăzi a emisiunii vor mai fi aleși încă doi finaliști, scrie wowbiz.ro.


Astăzi, 5 septembrie, de la ora 16.00 și de la ora 19.00, marea finală a show-ului Puterea Dragostei, va fi difuzată la Kanal D. Cei doi câștigători, o fată și un băiat, vor fi desemnați, în direct, iar fiecare dintre aceștia va intra în posesia marelui premiu de 10.000 de Euro.


Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea show-ului, a făcut declarații. „După un an, pot spune că unesc destine, este cel mai frumos lucru pe care îl poate face un om. Dacă la debutul sezonului trei declaram că este interesant să fii în poziția lui Cupidon, acum pot spune că sunt foarte mândră de tot ceea ce a luat naștere sub ochii mei.


Am avut un rol important în aceste povești la finalul cărora s-au format 4 cupluri solide, care se țin mână de mână, prin viață, și pe care le admir enorm. Emisiunea trece dincolo de ecran, este viața reală, este tot ceea ce noi trăim, simțim, visăm. Cred cu tărie că atunci când iubești, nimic și nimeni nu îți poate sta în cale, adevărata putere a dragostei există”, spune Cristina Mihaela Dorobanțu.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă