Finala X FACTOR 2021. Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii, pregătiți să facă un spectacol de zile mari pentru a cuceri inimile publicului și premiul cel mare. „În seara asta vom avea un concert”

3 săptămâni in urmă 30

Finala X Factor 2021 sezonul 10 se anunță a fi un specacol de zile mari, unde artiștii Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii vor da tot ce au mai bun pe scena concursului de talente.

Finala X Factor 2021 sezonul 10 va începe la ora 22.15 pe Antena 1, iar fanii emisiunii deja speculează cine va fi noul câștigător, care va pleca acasă cu premiul de 50.000 de euro.

Ioana Sihota și Gabi Neagu (The Jazzy Jo Experience), finaliști X Factor: „Noi oferim o experiență, un schimb real de energie live, care, de altfel, este scopul artei” – INTERVIU EXCLUSIV

De acestă dată, publicul va fi cel care va alege artistul cu cea mai bună prestație live, pe scena X Factor. Marele câștigător va fi ales prin SMS la 1313.

Mentorul Ștefan Bănică a pregătit un duet în limba română cu Andrei Duțu, un concurent pe care artistul l-a simpatizat în mod deosebit și a declarat despre acesta: „X Factor este pentru Andrei o întoarcere la rădăcini.” Momentul se anunță a fi unul extrem de special și marchează întoarcerea tânărului în România, după șase ani.

Membrii trupei Jomajii sunt extrem de entuziasmați cu privire la piesa pe care o vor interpreta cu Delia, iar concurenții au fost pe aceeași lungime de undă cu vedeta.

„Nu a fost o problemă să alegem ce vom cânta pentru că gândim la fel și ne place să fim actuali. În seara asta avem un concert!”, a declarat Delia despre momentul duetului.

Nick Casciaro va avea o prestație inedită cu Loredana Groza, întrucât cei doi vor reda în fața publicului un fragment dintr-un muzical celebru.

„Când mi-a arătat cum dansează la am știut că voi alege un cântec pe care să dansăm și să facem sincroane. Eu sunt foarte fericită cu alegerea mea!”, a declarat Lori.

Florin Ristei are încredere în concurenta sa din finală, Bryana Holingher. Cei doi vor avea un duet extrem de emoționat, deoarece piesa interpretată va fi o dedicație celor care au pierdut pe cineva drag în ultimii doi ani.

„Am înțeles foarte puțin din ce înseamnă să fii tată, cum ar trebui să te porți, cum ar trebui să fii mai diplomat, nu așa direct. Bryana a rezistat cu brio stilului meu”, a mărturisit Ristei.

Andrei Duțu, finalist X Factor: „Îmi doresc să reprezint o nouă versiune de artist român. Povestea mea e a omului care poartă pe umeri responsabilitatea de a se autodepăși” – INTERVIU EXCLUSIV

Momentele solo ale celor patru finaliști, duetele cu mentorii și duetele cu invitații speciali, Lora, Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni, pot fi ascultate în această seară, de la 22:15, la Antena 1.

Astăzi este rândul telespectatorilor să își aleasă favoritul. Câștigătorul marii finale X Factor sezonul 10 va fi ales exclusiv prin vot la 1313 cu textul ”Andrei” pentru Andrei Duțu, ”Bryana” pentru Bryana Holingher, ”Nick” pentru Nick Casciaro sau ”Jomajii” pentru trupa Jomajii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă