Finala „Mireasă” 2021. Când se încheie unul dintre cele mai urmărite show-uri matrimoniale și cum alege publicul cuplul câștigător

1 săptămână in urmă 25


Show-ul matrimonial „Mireasă” sezonul 4 se apropie de final și în curând, telespectatorii vor afla cine este cuplul câștigător. Prezentatoarea emisiunii, Simona Gherghe, a făcut anunțul mult așteptat.


Potrivit moderatoarei emisiunii Mireasa 2021, Simona Gherghe, marea finală la avea loc duminică, 19 decembrie.Până în acest moment, în casa Mireasa au fost formate șase cupluri: Petrică și Ela, Amalia și John, Alex și Ana, Andrada și Victor, Maria și Marius și Raluca și Ion.


Cum se alege cuplul câștigător de la Mireasa, sezonul 4


Publicul va alege cuplul câștigător de la Mireasa sezonul4, după ce Simona Gherghe va spune stop vot și va prezenta clasamentul pentru fiecare cuplu în parte.


 Cine strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor este declarat cuplu câștigător la Mireasa 2021, sezonul 4.


Perechea aleasă de public este obligată să se căsătorească live, în cadrul emisiunii. Dacă este de acord cu această condiție, este declarată câștigătoare, potrivit a1.ro.


Cine a câștigat „Mireasă” sezonul 3


Liviu și Maria au câștigat emisiunea „Mireasa”, sezonul 3. Cei doi s-au căsătorit la Antena 1 și au câștigat și marele premiu în valoare de 40.000 de euro.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă