Finala „iUmor” 2021, sezonul 11. Ce concurenți luptă pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro

4 săptămâni in urmă 22


S-a aflat când are loc marea finală „iUmor” 2021, sezonul 11. Jurații sunt pregătiți, iar concurenții sunt nerăbdători să lupte pentru marele premiu al emisiunii în valoare de 20.000 de euro.


Sezonul 11 „iUmor” a ajuns la final, dar nu înainte de a-și desemna finaliștii și marele câștigător. Pe 26 decembrie, la Antena 1, de la ora 20.00 are loc marea finală „iUmor” 2021.


Finaliști „iUmor” 2021, sezonul 11


Unsprezece concurenți se vor întrece în glume și momente inedite pentru a câștiga premiul de 20.000 euro. Este vorba despre Teodor Stroe, Kiara Anca Firan, Claudiu Medeș, Octavian Man, Tudor Costina, Virgil Ciulin, Zamfir Silaghi, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Petre Roman și Stevo Joslin.Teodor Stroe, ultimul finalist al sezonului 11 „iUmor”


Teodor Stroe este ultimul concurent care a intrat în marea finală a show-ului „iUmor”. Numărul lui Teddy, pe care l-a numit „truc pentru minte, nu pentru ochi”, nu a fost plăcut la unison de către toți de la masa juriului, iar acest fapt a declanșat anumite „discuții corozive” între cei trei, așa cum le-a numit Mihai Bendeac.


Discuțiile iscate prin încercarea lui Cheloo de a deconspira trucurile de magie ale finalistului au fost elucidate la finalul sediției din 19 decembrie când cei trei jurați au decis că Teodor Stroe merită ultimul loc din finala acestui sezon „iUmor”.https://www.youtube.com/watch?v=nikIRec17Us

Cine a câștigat „iUmor”, sezonul 10


Andrei Garici a câștigat iUmor 2021, sezonul 10, în ediția de miercuri seara, 26 mai. Cei care au urcat pe scena de la Antena 1 au fost Alexandru Ghețan, Doru Nicuț, Nae Nicole, Ștefania Costache și Vlad Bieltz. Însă doar unul a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro.


Marele câștigător „iUmor” a surprins juriul, dar și publicul cu un număr de stand-up comedy de excepție. Numărul său a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu „iUmor” din sezonul 10.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă