Finala iUmor 2021. Cei 11 concurenți se luptă pentru premiul de 20.000 de Euro. Telespectatorii își vor vota live preferații

3 săptămâni in urmă 32

Finala iUmor 2021 a început în forță pe Antena 1, iar cei 11 concurenți, aleși cu greu de către juriul format din Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, dau tot ce este mai bun pentru a demonstra că sunt adevărați maeștri ai divertismentului.

Câștigătorul este ales de juriu, dar și de telespectatori care își vor vota live preferatul și câștigătorul va pleca acasă cu premiul de 20.000 de euro.

În seara aceasta fac spectacol pe scena iUmor, Claudiu Medeș, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin și Teodor Stroe.

Petre Roman a pășit pe scena iUmor 2021, în Finala sezonului, cu un moment de roast pentru vedete. Concurentul a făcut comparații dintre vedetele autohtone și personalitățile emblematice din afară. Finalistul s-a descurcat destul de bine și a câștigat simpatia lui Delia și a lui Mihai Bendeac, însă Cheloo l-a votat cu NU.

„Petre, cred că în această seară, ți-ai depășit puțin limitele. Asta înseamnă că e bine. E pentru prima dată când nu mi-am făcut niciun fel de grijă, dar faptul că a început cu un om care s-a pregătit, m-a făcut să mă simt bine. Îți voi da un vot pozitiv și chiar a fost foarte frumos”, i-a spus Mihai Bendeac.

Finala iUmor 2021 se anunță a fi o ediție extrem de interesantă, mai ales pentru jurați, care fie se vor amuza, fie vor fi ușor „lezați” de glumele concurenților.

Finala iUmor este înregistrată, dar cei de acasă au ocazia să-i voteze live pe concurenți. Finaliștii trebuie să-i convingă pe toți cei trei jurați de talentul lor, altfel sunt eliminați din competiție.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă