Finala Cupei Ligii Angliei, cu spectatori în tribune! Câți fani vor putea intra pe Wembley

1 lună in urmă 2

Liga 1: CFR Cluj - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Finala Cupei Ligii engleze trebuia să se joace pe 28 februarie, dar a fost amânată în speranţa că viitoarele condiţii sanitare vor permite accesul spectatorilor în stadioane.

Finala Cupei Ligii Angliei, cu 8.000 de spectatori

''Departamentul Culturii, Media şi Sport a dat undă verde pentru ca 8.000 de spectatori să asiste la meci ca parte a programului guvernamental de cercetare a evenimentelor'', se arată într-un comunicat al clubului Manchester City.

Biletele vor fi distribuite fanilor lui Tottenham şi Man City, rezidenţilor din jurul arenei Wembley şi lucrătorilor din Serviciul Naţional de Sănătate (NHS).

Programul guvernamental cuprinde nouă evenimente test, inclusiv o semifinală şi finala Cupei Angliei, care vor fi utilizate pentru a evalua dacă marile evenimentele pot fi organizate în condiţii închise, fără distanţare socială.

La semifinala Cupei Angliei, dintre Leicester City şi Southampton, din 18 aprilie, vor avea acces circa 4.000 de spectatori, în timp ce la finala Cupei Angliei din 15 mai va fi permisă intrarea a 21.000 de fani pe stadion. Ambele meciuri vor avea loc pe arena Wembley din Londra.

Meciul dintre Manchester City și Tottenham, din cadrul finalei Cupei Ligii Angliei, poate fi urmărit în direct pe Digi Sport și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Agerpres.

Etichete: manchester city , tottenham , cupa ligii angliei , tottenham manchester city
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă