Final de telenovelă: Dario Bonetti a anunțat unde va juca Deian Sorescu

1 lună in urmă 23

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Dario Bonetti, antrenorul formației din ”Ștefan cel Mare”, a fost întrebat, după România - Liechtenstein 2-0, partidă în care Deian Sorescu a evoluat în ultima parte, dacă mijlocașul va rămâne la Dinamo, iar răspunsul său nu lasă loc de întrebări.

Dario Bonetti a anunțat unde va juca Deian Sorescu

Cu siguranță va rămâne la Dinamo. Sunt foarte fericit că l-am văzut pe Sorescu pe teren.

Sorescu este un jucător foarte bun și poate deveni un jucător extraordinar”, a declarat Dario Bonetti.

Pentru un eventual transfer al lui Deian Sorescu, Dinamo a purtat tratative cu Legia Varșovia, Gaziantep sau FCSB, dar conducerea din ”Ștefan cel Mare” a refuzat ofertele venite pe adresa clubului.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Gigi Becali era dispus să achite 700.000 de euro pentru a-l aduce la FCSB pe Deian Sorescu, fotbalist apreciat și de Edi Iordănescu, dar Dinamo a solicitat peste 1 milion de euro, astfel că mutarea a căzut.

Deian Sorescu ”s-ar sacrifica” pentru club

După meciul cu FC Argeș, care a consemnat a patra înfrângere pentru Dinamo, Deian Sorescu a anunțat că s-ar ”sacrifica” și ar fi dispus să plece de la echipă, pentru a oferi o ”mână de ajutor”, din punct de vedere financiar, clubului.

Nu vreau să vorbesc despre transfer, nu știu nimic, vorbiți cu conducerea. Nu am discutat nimic cu nimeni, dacă știe Iuliu Muresan, întrebați-l pe el.

M-aș sacrifica pentru club, cu banii pentru mine se va da drumul la transferuri, va scăpa echipa de probleme, are nevoie de jucători cu experiență”, a recunoscut Deian Sorescu.

Între timp, Dinamo a reușit să scape de interdicția la transferuri și i-a adus pe Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski și Cătălin Itu.

Etichete: dario bonetti , deian sorescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă