Final de drum pentru Ronaldo la Juventus? Agentul portughezului a mers de urgență la Torino

1 lună in urmă 26

  • Media: Liga Digisport, joi, 15:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Jorge Mendes a călătorit de urgență la Torino

Jorge Mendes, agentul portughezului nu a reușit încă să îi găsească un club cvintuplului câștigător al Balonului de Aur pentru că nicio echipă nu ar fi dispusă să plătească salariul uriaș pe care și-l dorește.

Mendes s-a dus de urgență la Torino pentru a discuta cu atacantul lui Juventus, dar și cu conducerea clubului din Torino.

Potrivit Football Italia, acesta va discuta cu oficialii lui Juventus despre situația portughezului care își dorește să plece de la ”Bătrâna Doamnă” în această perioadă de transferuri care peste câteva zile se va încheia.

Se pare că agentul portughezului a ajuns în această seară pe aeroportul Caselle din Torino într-un avion privat și, imediat ce a aterizat, s-a îndreptat spre locuința lui Ronaldo.

Jorge Mendes a negociat cu Manchester City

Se pare că Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo, a negociat deja cu Manchester City transferul portughezului. Totuși, mutarea este mai complicată pentru că timpul de negociere nu e prea mare, iar fereastra de transferuri se încheie pe 31 august.

Jorge Mendes a discutat cu șeicii grupării de pe Ittihad și s-a ajuns la concluzia că atacantul portughez poate semna, dar cu anumite condiții.

Una dintre condiții este ca jucătorul să poată veni liber de contract, pentru că Manchester City ar trebui să-i susțină salariul uriaș. Astfel că, o sumă de transfer i-ar face pe "cetățeni" să încalce fair-play-ul financiar.

Etichete: serie a , juventus , cristiano ronaldo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă