Filmul spargerii casei lui Gheorghe Hagi: hoțul cere clemență! A venit cu autobuzul, a dormit o noapte în curte și a plecat cu bunuri de 50.000 de euro

1 lună in urmă 28

Hoțul care i-a spart casa lui Gheorghe Hagi cere clemență. Acesta are la activ 15 spargeri confirmate, cu prejudicii de sute de mii de euro, însă consideră că pedeapsa de 8 ani și 8 luni pe care a primit-o este mult prea mare.

Marian F, tânărul care în 2017 a spart casa lui Gheorghe Hagi din Pipera și a plecat cu bunuri de 50.000 de euro, dorește o pedeapsă mai mică din partea judecătorilor. A contestat pedeapsa de 8 ani și 8 luni dictată în urma celor 15 spargeri comise în zona Pipera-Băneasa. Cu toate acestea, nu a scăpat și de obligația de a despăgubi victimele.

În 2017, Marian le-a mărturisit magistraților cum a ajuns să fure din casa lui Gheorghe Hagi. A venit cu autobuzul 301, a intrat în curte cățărându-se pe un transformator. Nu a fost foarte precaut.

Filmul spargerii casei lui Gheorghe Hagi din Pipera

A declanșat alarma în timp ce forța ușile și geamurile locuinței, dar a avut parte de noroc „chior”. Agentul de pază deplasat la fața locului nu a observat nimic suspect, în timp ce hoțul își vedea de treabă în interior.

După ce a adunat tot ce i s-a părut de valoare în casă, hoțul a ieșit în curte și și-a petrecut noaptea acolo, chiar dacă era iarnă și era foarte frig. La plecare, i-a scăpat în curte o cutie de bijuterii, aparținând soției lui Gheorghe Hagi, Marilena. Apoi, liniștit, s-a urcat înapoi în autobuzul 301 și a plecat acasă.

Ceasurile găsite în casa lui Gheorghe Hagi au fost, apoi, vândute unui bișnițar din Sector 2 pentru aproximativ 4.000 de euro.

Vorbim despre: un ceas bărbătesc „Cartier”, un ceas bărbătesc „Chopard” cu curea din piele de culoare neagră, un ceas bărbătesc „Franck Muller” cu o curea piele neagră și cadran din aur alb, un ceas de buzunar „Charles Hubert” de culoare argintie, un ceas de damă „Maurice Lacroix” cu brățară din aur galben, un ceas de damă „Rolex” cu brățară metalică de culoarea alb și galben.

Plus alte bijuterii, ce urcă prejudiciul total la aproximativ 50.000 de euro, conform informațiilor din dosar, făcute publice de Wowbiz.ro.

Furtul a fost descoperit câteva zile mai târziu, în momentul în care șoferul familiei a mers în inspecție la casa din Pipera. Acesta a descoperit în curte cutia de bijuterii scăpată în curte de hoț și a alertat proprietarii și poliția. În acel moment, Gheorghe Hagi era împreună cu familia în concediu.

Marian F a fost prins după ce a fost identificat cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de luat vederi.

The post Filmul spargerii casei lui Gheorghe Hagi: hoțul cere clemență! A venit cu autobuzul, a dormit o noapte în curte și a plecat cu bunuri de 50.000 de euro appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă