Filmele anului 2021. Cele mai așteptate producții cinematografice pe care nu trebuie să le ratăm în acest an

1 lună in urmă 2

Filmele anului 2021. Tot mai multe filme mult așteptate de cinefili vor fi lansate în 2021. Printre acestea se numără Top Gun: Maverick cu Tom Cruise, ce va avea premiera în luna iulie a acestui an.

Filmele anului 2021. Top Gun: Maverick

Maverick este un film de acțiune american regizat de Joseph Kosinski dintr-un scenariu de Ehren Kruger, Eric Warren Singer și Christopher McQuarrie și o poveste de Peter Craig și Justin Marks. Tom Cruise își reia rolul cu care a făcut istorie și își pune la bătaie experiența proprie de pilot acumulată de-a lungul numeroaselor cascadorii pe care le-a executat singur.

Filmul va apărea pe data de 1 iulie 2021.

Filmele anului 2021. Marry Me

Marry Me, comedie romantică, regizată de Kat Coiro, dintr-un scenariu de John Rogers, Tami Sagher și Harper Dill, bazată pe romanul grafic cu același nume de Bobby Crosby. În film joacă Jennifer Lopez, Owen Wilson, Sarah Silverman, John Bradley, Michelle Buteau, Chloe Coleman și Maluma. Kat și Bastian, super-staruri ale muzicii pop, decid să se căsătorească în fața unei armate de fani. Dar Kat află, cu câteva clipe înainte să-și rostească jurământul, că bărbatul i-a fost necredincios, așa că decide, pe loc, să se căsătorească cu Charlie, un tip ales din public la întâmplare.

Filmele anului 2021. The Beatles: Get Back

Viața și cariera membrilor trupei The Beatles a ajuns subiectul documentarului cu același nume care va fi lansat în august 2021. Este regizat de Peter Jackson care acoperă realizarea albumului Let It Be din 1970 al Beatles, care avea titlul de lucru Get Back. Filmul trage dintr-un material capturat inițial pentru documentarul din 1970 al regizorului Michael Lindsay-Hogg.

Filmele anului 2021. Dune

Dune este filmul al cărui scenariu are la bază povestea marelui roman scris de Frank Herbert în 1965. Timothée Chalamet este capul de afiș al acestei producții a cărei dată de lansare a fost inițial 18 decembrie 2020. Premiera a fost amânată pentru 1 octombrie 2021.

Filmele anului 2021. Elvis

”Elvis” este drama biografică a lui Baz Luhrmann despre viața și cariera lui Elvis Presley. Filmul îi are în rolurile principale pe Tom Hanks, care îl interpretează pe managerul lui Elvis, iar Austin Butler intră în pielea regelui rock’n’roll-ului.

Filmele anului 2021. The Last Duel

The Last Duel este un film-thriller istoric în regia lui Ridley Scott. Bazat pe cartea The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France de Eric Jager, scenariul este scris de Ben Affleck, Matt Damon și Nicole Holofcener. Filmul e bazat pe o poveste reală. Acțiunea are loc în Franța secolului al XIV-lea, unde Adam Driver și Matt Damon își fac apariția în ipostaza unor cavaleri, cărora li se poruncește să lupte până la moarte după ce unul îl acuză pe celălalt că i-a violat soția. Lungmetrajul va apărea în octombrie 2021.

Primul hotel în spaţiu arată ca în filmele SF. Va avea restaurante şi spa, iar gravitaţia va fi ca pe Lună

Nominalizări Globurile de Aur 2021. Lista completă a filmelor şi actorilor. „Mank” conduce topul clasamentului

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă