Filme Netflix Martie 2021 – ce filme și seriale noi poți urmări toată luna

1 lună in urmă 2

Luna martie 2021 aduce noutăți în materie de filme și seriale noi, dar și continuarea sezoanelor celor mai urmărite și așteptate seriale. Vezi lista cu filme Netflix Martie 2021.

Filme Martie 2021. Descoperă lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmări începând din această lună. Vezi și cu ce coduri secrete pe Netflix poți accesa mai multe filme și seriale.

Titlurile lunii Martie 2021 pe Netflix

Moxie

Din 3 martie poți urmări pe Netflix povestea unei tinere de 16 ani, Vivin, aparent o adolescentă naivă, care nu atrage atenția prin nimic până la un moment dat. Totul se schimbă atunci când la colegiu își face apariția o nouă colegă, iar asta o obligă să analizeze comportamentul scăpat de sub control al colegilor ei de liceu.

Moxie trailer

Sky Rojo

Un serial nou ce poate fi urmărit pe Netflix din 19 martie. Acțiune, dramă și umor, dar și un scenariu foarte bine pus la punct în cele opt episoade ale primului sezon. Formatul serialului este unul inovator pentru un serial de dramă și te va cuceri încă de la primul episod.

Sky Rojo trailer

Waffles + Mochi

Din 16 martie o vei putea urmări pe doamna Obama, proprietarul restaurantului, într-un serial nou pe Netflix. În tărâmul mâncării congelate locuiau doi prieteni buni pe nume Waffles și Mochi, care aveau același vis: să devină bucătari. Ei își încep misiunea și lucrează intens pentru visul lor, gătesc o mulțime de rețete alături de bucătari renumiți și vedete.

Waffles + Mochi trailer

Seriale originale Netflix pentru luna martie 2021

Brave New World

Un serial nou ce poate fi urmărit din 1 martie pe Netflix. În prim plan se află un străin răzvrătit care sosește dintr-un alt ținut, iar locuitorii din New London începe să pună la îndoială legile din societatea lor.

Brave New World trailer

Dealer

Un serial plin de adrenalină și momente tensionante ce poate fi urmărit din 10 martie pe Netflix. Vei vedea doi cineaști care se infiltrează într-o zonă ce este controlată de bandă de stradă pentru a realiza un clip pentru un rapper.

Dealer trailer

Love Alarm: Sezonul 2

Din 12 martie începe un nou sezon al serialului mult așteptat. De data aceasta, Jojo, dorind să aibă o dovadă infailibilă a sentimentelor ei, decide să dezinstaleze scutul și să îi permită aplicației să sune atunci când se află în apropierea sufletului ei pereche.

Love Alarm: Sezonul 2 trailer

Paradise PD: Partea 3

Din 13 martie pe Netflix îi poți urmări pe polițiștii de etică îndoielnică din Paradise, care se implică în tot felul de acte de șantaj canin, intimidări și o mulțime de alte infracțiuni la care nu te-ai fi gândit niciodată.

Paradise PD: Partea 3 trailer

The One – serial nou pe Netflix în martie

Din 12 martie poți avea acces la un serial nou pe Netflix. Vei urmări povestea unei cercetătoare de ADN care descoperă o cale de a crea partenerul perfect și astfel ia naștere un serviciu matrimonial bazat pe asta.

The One trailer

The Lost Pirate Kingdom

Un serial documentar nou ce poate fi urmărit din 15 martie pe Netflix. Vei vedea pirați adevărați pradă cu violența bogățiile lumii și formează o republică egalitaristă.

The Lost Pirate Kingdom trailer

Formula 1: Drive to Survive – sezonul 3

Dacă te-au fascinat primele sezoane ale serialului Formula 1, din 19 martie poți urmări un nou sezon. Vei fi în culisele celor mai spectaculoase curse alături de Louis Hamilton sau Max Verstappen, dar și alți piloți de top.

Formula 1: Drive to Survive – sezonul 3 trailer

Who Killed Sara

După ce-și petrece 18 ani în închisoare, Alex se întoarce cu gândul de răzbunare pentru familia Lazcano, cei care i-au înscenat moartea surorii lui, Sara. Serialul nou poate fi urmărit din 24 martie pe Netflix.

Who Killed Sara trailer

Alte seriale noi pe Netflix în Martie 2021

The Irregulars – din 26 martie; Haunted: Latin America- din 31 martie, Abla Fahita: Drama Queen – în curând pe Netflix.

Filme noi pe Netflix în Martie 2021

Sentinelle

Un film ce poate fi urmărit din 5 martie pe Netflix și care o are în prim plan pe combatanta franceză ce este transferată în orașul natal după o misiune traumatizantă. Aceasta se folosește de abilitățile ei pentru a-l vâna pe cel care i-a rănit sora.

Sentinelle trailer

Bombay Rose

Din 8 martie poți urmări povestea de dragoste dintre doi tineri îndrăgostiți, care este pusă la grea încercare de simțul datoriei și de convingerile religioase diferite.

Bombay Rose trailer

Coven of Sisters

O poveste din Țara Bascilor, din 1609, în care vei urmări povestea mai multor femei ce sunt acuzate de vrăjitorie și își ademenesc închizitoriul la sabatul vrăjitoarelor. Filmul poate fi urmărit din 11 martie pe Netflix.

Coven of Sisters trailer

Paper Lives

Din 12 martie poți urmări pe Netflix povestea lui Mehmet, care lucrează într-un depozit de deșeuri din Istanbul. Acesta decide să ia sub aripa lui un băiețel, iar asta îl pune în fața situației de a-și înfrunta propriile traume ale copilăriei.

Paper Lives trailer

Yes Day

Un film de comedie ce poate fi urmărit din 12 martie pe Netflix. Te vei amuza copios atunci când vei vedea doi părinți care decid să renunțe la „NU” și să le facă pe plac copiilor chiar și în cele mai trăznite cereri ale acestora.

Yes Day trailer

Bad Trip

O comedie plină de surprize și momente frumoase ce poate fi urmărită din 26 martie pe Netflix. Vei urmări povestea a doi prieteni care pornesc într-o excursie plină de peripeții și atrag o mulțime de alți oameni în tot haosul creat de ei.

Bad Trip trailer

Filme noi pe Netflix în Martie 2021

Simply Black – din 17 martie;One Small Problem – din 19 martie;Caught By a Wave – din 25 martie; A week away – din 26 martie;

Comedii Netflix Martie 2021

Nate Bargatze: The Greatest Average American

Un spectacol inedit de stand-up ce poate fi urmărit din 18 martie pe Netflix. Nate Baragatze povestește cum și-a cunoscut soția și descrie o serie de momente amuzante din viața de cuplu, dar și din relația de tată.

RebellComedy: Straight Outta The Zoo

Mai mulți comedianți urcă pe scenă și discută despre identitățile lor false și despre o mulțime de alte întâmplări ale lor. Comedia poate fi urmărită din 16 martie pe Netflix.

Loyiso Gola: Unlearning

Din 23 martie îl poți urmări pe comediantul sud-african Loyiso Gola, care prezintă într-un număr de stand-up idei practice despre filosofie și umor nefiltrat pe teme precum rasa, identitatea și politica mondială.

Loyiso Gola: Unlearning trailer

Documentare Netflix Martie 2021

Biggie: I got a Story to Tell

Un documentar ce poate fi urmărit chiar de pe 1 martie pe Netflix și care cuprinde imagini și interviuri detaliate despre viața lui The Notorious B.I.G. Acest documentar este și un omagiu adus vieții acestuia.

Biggie: I got a Story to Tell trailer

Murder Among The Mormons

Din 3 martie poți urmări un caz real de crimă, unde escrocheria unui geniu meticulos ia o întorsătură fatală și zdruncină din temelii o religie ce este răspândită la nivel global.

Murder Among The Mormons trailer

Alte documentare noi pe Netflix în Martie 2021

Nevenka: Breaking The Silence – din 5 martie; Last Chance U: Basketball – din 10 martie; Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal – din 17 martie; Seaspiracy – din 24 martie.

Netflix pentru copii și familie – filme de urmărit în luna martie

City of Ghost – din 5 martie; Zero Chill – din 15 martie; Alien TV: Sezonul 2 – din 19 martie; Secret Magic Control Agency – din 25 martie.
City of Ghost trailer

Filme Netflix Martie 2021 – titluri licențiate

5 Minute – din 5 martie pe Netflix.
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă