Filmat de Donnarumma și aplaudat de Ibrahimovic. Tătărușanu a primit "botezul" la AC Milan

5 luni in urmă 15

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Așa cum se obișnuiește în rândul fotbaliștilor, Tătărușanu a primit "botezul" de la colegii săi, după ce portarul a ales să cânte celebra melodia "Volare".

Tătărușanu a primit "botezul" la AC Milan

În timp ce colegii săi se aflau la masă, Tătărușanu s-a ridicat în picioare și a început să cânte, spre amuzamentul titularul postului de portar, Gianluigi Donnarumma, care a filmat și a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

După ce Tătărușanu a dat tonul, jucătorii lui Milan au început să cânte alături de român, au ținut ritmul, iar la final l-au aplaudat. Printre cei impresionați de Tătărușanu a fost și starul Zlatan Ibrahimovic, care a etalat un zâmbet larg.

Tătărușanu a debutat la AC Milan în ziua în care a fost prezentat oficial

Ciprian Tătărușanu (34 de ani) a debutat la AC Milan în ziua în care a fost prezentat oficial. Românul a intrat în minutul 57 al amicalului cu Brescia, câștigat de milanezi cu 3-1.

AC Milan va juca primul meci din preliminarile Europa League pe 17 septembrie, împotriva irlandezilor de la Shamrock Rovers, în deplasare.

Goalkeeper-ul naționalei României a acordat primul interviu de la mutarea sa la AC Milan:

"În această nouă aventură cu Milan, sper să jucăm un fotbal bun și formăm un grup puternic și să terminăm mai sus în clasament decât anul trecut. Cred că pot aduce echilibru, acum Milan este o echipă tânără și cred că pot ajuta la acest aspect", a spus Tătărușanu.

Etichete: ac milan , ciprian tatarusanu , zlatan ibrahimovic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă