Filmare virală cu doi români înconștienți ce conduc pe autostradă. Niciunul nu se afla la volan VIDEO

2 săptămâni in urmă 21

Miercuri, 17 Noiembrie 2021, ora 08:45

0 citiri

Filmare virală cu doi români înconștienți ce conduc pe autostradă. Niciunul nu se afla la volan VIDEO

Un videoclip în care doi tineri merg cu autoturismul pe autostradă, fără ca vreunul din ei să fie la volan, a devenit viral pe rețelele de socializare. Aceștia încearcă să arate că pot sta liniștiți, fără să controleze volanul, și să lase mașina să meargă singură pe drumul drept. Cei doi au încercat să blocheze direcția mașinii cu o sticlă de apă.

Cei doi se filmează în timpul mersului, fără să fie nimeni la volan, în timp ce se laudă că mașina ”se conduce singură”, folosind doar o sticlă cu apă.

”Uite așa se conduce. Din spate, de pe bancheta din spate. Uitați-vă, mă! Nu e nimeni la volan. Suntem pe autostradă! Știți cine conduce? Sticla asta de apă”, spune bărbatul care stă pe bancheta din spate.

Veselia nu ține mult, astfel că în scurt timp ajung direct în șanț.

”Am belit-o. Oprește, stinge, să nu ne vadă”, sunt ultimele cuvinte înainte de oprirea filmării.

„Permis anulat la "smecher" pieton pe viață, asa ar fi normal într-o țară normală, fiind în românia noastră plină de surprize, are multe șanse să omoare pe careva”, sau „Sunt curios ce o sa declare polițiștilor cand o sa îi întrebe: cine a condus autoturismul?”, sunt doar două din zecile de comentarii ce au însoțit imaginile cu cei doi postate pe Facebook.

Citeste si:

Ce s-a întâmplat cu șoferul filmat în timp ce circula pe contrasens pe autostradă VIDEO

Un autoturism Dacia Logan a fost surprins cu o cameră de bord, în timp ce rula pe contrasens pe A1. Mașina, cu numere de Sibiu, venea dinspre localitatea Loamneș, scrie opiniadesibiu.ro....

Șofer român prins pe autostradă cu 253 de kilometri/oră. ”Care ar fi rezultatul în urma unui impact la o viteză ca aceasta?”

Un șofer a fost surprins de polițiști rutieri, pe o autostradă din România, în timp ce circula cu viteza de 253 km/h. ”Care ar fi rezultatul în urma unui impact la o viteză ca...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă