Filippo Inzaghi, lasat fără cuvinte de golul lui Dennis Man: „A avut o execuție impresionantă! Nu am avut ce să facem!”

1 lună in urmă 5

Benevento și Parma au remizat, 2-2, în Serie A, iar golul egalizator a fost adus chiar de Dennis Man. Filippo Inzaghi, antrenorul lui Benevento, s-a declarat impresionat de reușita de excepție a lui Dennis Man.

Dennis Man (22 de ani) a fost transferat de Parma, în luna ianuarie a acestui an, de la FCSB, pentru 13 milioane de euro. Acesta a semnat un contract valabil până în 2025 cu formația italiană.

Parma se află pe locul 19 din Serie A, cu 20 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Filippo Inzaghi, lasat fără cuvinte de golul lui Dennis Man

Fostul mare fotbalist italian a numit „impresionantă” reușita lui Dennis Man din meciul cu Benevento. Acesta susține că echipa sa nu a avut cum să evite golul marcat de internaționalul român.

În plus, Inzaghi a apreciat-o pe Parma, asta deși riscă să retrogradeze, la finalul sezonului.

„La golul egalizator, Cornelius a fost imbatabil în duelul aerian, iar Man a avut o execuție impresionantă pe urmărirea balonului. E vorba de calitatea adversarului, nu am avut ce să facem. Dacă Serie A ar fi început acum, Parma s-ar fi luptat pentru cu totul alte obiective. E o echipă foarte bună”, a declarat Inzaghi, într-o conferință de presă, conform Parmalive.

Dennis Man, lăudat de Gazzetta dello Sport, după prima reușită în Serie A

Dennis Man a restabilit egalitatea, pe stadionul „Ciro Vigorito”, în minutul 43 cu un gol superb. Reușita fotbalistului român i-a impresionat inclusiv pe jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport, una dintre cele mai importante publicații de sport din Italia.

„Ciocnirea pentru salvare de pe Stadio Vigorito între Benevento și Parma se încheie 2-2. Echipa lui Filippo Inzaghi a preluat conducerea în minutul 23, prin Glik. În a doua repriză, Parma a crescut și a egalat datorită unui gol al lui Kurtic în minutul 10 al părții secunde.

În minutul 17, Parma dublează prin Gagliolo, dar arbitrul Massa anulează golul după intervenția VAR pentru un offside la Gervinho.

Cinci minute mai târziu, Benevento face 2-1: lovitura de cap a lui Ioniță. Parma obține egalul cu un gol frumos al lui Man, în minutul 43 al reprizei a doua”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport.

The post Filippo Inzaghi, lasat fără cuvinte de golul lui Dennis Man: „A avut o execuție impresionantă! Nu am avut ce să facem!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă