Filarmonica ''George Enescu'' susține un concert simfonic cu public, joi, la Ateneu

1 lună in urmă 1

Filarmonica George Enescu / FOTO: Filarmonica George Enescu/Facebook

Orchestra simfonică a Filarmonicii "George Enescu", condusă de dirijorul Tiberiu Soare, va avea în program Concertul în do major pentru harpă şi orchestră de coarde de Francois Boieldieu, cu solista Maria Bîldea şi Serenada în si bemol major pentru instrumente de suflat KV 361 de Wolfgang Amadeus Mozart.

Concertul va începe la ora 19,00.

Din cauza restricţiilor impuse de pandemia cu COVID-19, vor fi puse în puse în vânzare în jur de 200 de bilete.  Sala Mare a Ateneului român va fi ocupată în proporţie de 30% din capacitate.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua de luni a săptămânii respective, de la ora 12,00 şi au următoarele preţuri: 75 lei pentru categoria I şi 70 de lei pentru categoria a II-a.

Biletele se pot procura de la Casa de bilete a Ateneului Român, doar în numerar,  şi online, accesând site-ul www.fge.org.ro - secţiunea "Calendar".

Concertele programate în stagiunea 2020-2021 implică respectarea tuturor măsurilor de siguranţă pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Intrarea la concertele organizate în Sala mare a Ateneului român este permisă până la ora 18,50 şi publicul este rugat să respecte cu stricteţe regulile impuse de protecţie şi distanţare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă