Fikayo Tomori i-a convins pe cei de la AC Milan să îl transfere defintiv! Chelsea trebuie să primească 29 de milioane de euro

1 lună in urmă 3

Fikayo Tomori a avut evoluții excelente pentru AC Milan și i-a convins pe șefii clubului să îl transfere definitiv de la Chelsea Londra.

Franco Baresi, un nume de legendă al Milanului, s-a pronunțat categoric în favoarea cumpărării fundașului central englez.

Cu toate acestea, investiția pe care trebuie să o facă „diavolii” este una dificilă în contextul actual al pandemiei de coronavirus.

AC Milan vrea să îl transfere definitiv pe Fikayo Tomori de la Chelsea, dar prețul este unul „piperat”

Fikayo Tomori a impresionat din prima zi la AC Milan și acum toată lumea din club, în frunte cu antrenorul Pioli, primul care l-a aruncat în luptă după doar câteva zile de la sosirea sa în oraș, se gândește la la transferul lui definitiv.

Tomori a devenit rapid o certitudine în echipa de pe San Siro și cei de la Milan sunt  foarte mulțumiți de prestațiile sale. Atât de mulțumiți încât clubul vrea să-l păstreze și din sezonul următor.

Cu toate acestea, Milan trebuie să le achite celor de la Chelsea suma de 29 de milioane de euro pentru transferul definitiv al fundașului central englez.

Este o sumă importantă de bani, mai ales în contextul economic actual generat de pandemia de coronavirus.

Franco Baresi îl laudă: „Are toate calitățile unui campion”

Tomori i-a convins pe toți în primul rând la nivel tehnic și fizic. Englezul este un fundaș central rapid. Apoi, un alt factor important este tupeul său, în sensul pozitiv al cuvântului: Tomori joacă în apărare de parcă ar fi jucătorul Milanului de cel puțin trei ani de zile. Fără frică, fără perioada de adaptare obligatorie.

Franco Baresi i-a lăudat prestațiile solide și caracteristicile spectaculoase: „Are toa te calitățile unui campion”. Pe lângă faptul că a vorbit la superlativ de el, Baresi a mai dezvăluit că Milan va încerca să-l cumpere: „Nu depinde doar de noi, dar vom face tot ce putem”.

 

The post Fikayo Tomori i-a convins pe cei de la AC Milan să îl transfere defintiv! Chelsea trebuie să primească 29 de milioane de euro appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă