Fiica unei legende a tenisului a provocat un scandal național în Bali: ”Nu ți-e rușine să te întinzi așa pe elefant?”

1 lună in urmă 1

UEL: Real Sociedad - Manchester United, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Benfica - Arsenal, joi, 22:00, Digi Sport 1

Alesya Kafelnikova (22 de ani), care este urmărită de circa 543 de mii de oameni pe Instagram, a fost criticată după ce a postat un clip filmat în Bali (Indonezia), în care apărea fără haine pe un elefant.

Fiica lui Yevgeny Kafelnikov, criticată pentru că a pozat nud pe un elefant: ”Trivializare tragică”

Galerie Foto

”Vibe-uri naturale”, a scris rusoaica la descrierea videoclipului, publicat sâmbătă, și care a strâns peste 160 de mii de vizionări. Într-o altă postare, ea a urcat o fotografie cu mesajul ”să iubești natura e în natura umană”.

Reacțiile au fost negative, inclusiv de la organizațiile care protejează animalele. ”Săracul elefant. Nu ți-e rușine să te întinzi așa pe el? E o creatură vie. Banii acaparează totul”, i-a transmis cineva vedetei.

Organizația ”Salvați Elefanții Asiatici” a numit postarea Alesyei Kafelnikova drept ”o trivializare tragică a maiestuosului elefant””Specia sa luptă pentru existență, împotriva abuzurilor brutale din turism și din industria de entertainment”, a spus un purtător de cuvânt al asociației, potrivit The Sun.

Elefantul de Sumatra este specie pe cale de dispariție. Populația s-a redus cu 80% în ultimii 75 de aniPotrivit unui documentar National Geographic, în 2017 mai erau între 700 și 1.000 de exemplare

Cine este Alesya Kafelnikova, fiica lui Yevgeny Kafelnikov

Născută la Moscova, Alesya Kafelnikova a apărut în mai multe rânduri în ipostaze controversate în presa rusă.

Tânăra, care nu are o relație prea bună cu tatăl ei, legendarul Yevgeny Kafelnikov, ar fi avut probleme cu drogurile în 2018, potrivit presei locale. ”Am eșuat ca tată. Nu mai pot ține asta în mine, sunt exact așa cum nu trebuia să fie un părinte. Am nevoie de ajutor”, scria fostul tenismen, pe Twitter.

În ultimele două luni, Alesya a fost în vacanță în Bali, unde a și postat imaginile care au revoltat asociațiile de protecție a animalelor. După ce scandalul a escaladat, rusoaica și-a cerut scuze, într-o nouă postare pe Instagram.

Etichete: yevgeny kafelnikov , bali , alesya kafelnikova , elefant de sumatra
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă