Fiica Oanei Roman face față cu greu școlii online. Vedeta își dedică majoritatea timpului Isabelei. „E foarte greu la clasa 0 sau clasa pregătitoare”

1 lună in urmă 1


Oana Roman și soțul ei s-au despărțit recent, însă atunci când vine vorba despre fiica lui, Isabela, cei doi își împart cu brio atribuțiile. Mai nou, vedeta face lecții online cu fiica ei.


În cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”, difuzată la Antena Stars, Oana a mărturisit că școala în mediul online nu este o variantă tocmai ideală pentru copii, inclusiv pentru fiica ei, care duce dorul colegilor.„Trebuie să stea mereu pe un scaun în fața calculatorului. Este complicat și din punct de vedere al interacțiunii sociale pentru că Isabelei îi place foarte mult să interacționeze cu ceilalți copii, atât cât a prins ea acele 2 săptămâni cât a fost la școală și i-a plăcut foarte mult.


Chiar zilelel trecute mi-a zis ‘Mami, îmi este foarte dor să mp duc la școală, mi-e dor să mă îmbrac în unifromă, să mă duc să mă întâlnesc cu colegii, să fiu în clasă’.


E un lucru pe care copiii îl simt ca pe o lipsă, ideea asta de a nu putea să interacționeze cu ceilalți copii din clasă. E foarte greu la clasa 0 sau clasa pregătitoare să înveți să scrii și să faci exerciții online”, a spus Oana Roman, potrivit Spynews.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă