Fiica lui Mădălin Voicu a devenit prezentatoare de știri. Ioana a cochetat în trecut și cu muzica

2 săptămâni in urmă 4

Mădălin Voicu are cu ce se mândri. Artistul e tatăl a cinci copii. Ioana Voicu s-a remarcat de curând. Tânăra a dezvăluit în urmă cu ani de zile că iubește televiziunea și se pare că visul ei cel mare de a deveni prezentatoare s-a concretizat.

Ioana Voicu apărea în urmă cu ceva vreme la emisiuni de televiziune, chiar și la evenimente mondene. Se știa că o bună perioadă de timp a cochetat cu muzica, a fost chiar și studentă la Conservator, dar a renunțat. Era chiar în anul al doilea. Nu i-a fost ușor când i-a spus tatălui ei că vrea să renunțe la muzică pentru televiziune.

„Când i-am spus tatălui meu că vreau să renunţ la Conservator… eram deja în anul II… şi, spre surprinderea mea, a înţeles şi mi-a zis «bine, fata mea, şi ce vrei să faci?». Şi i-am răspuns fără ezitare: «televiziune»… A primit bine vestea, dar nu cred că se aştepta să fiu atât de hotărâtă”, spunea Ioana în urmă cu ceva vreme. Visul ei a devenit realitate acum, căci este prezentator de știri.

Ioana Voicu lucrează acum la Aleph News, prezintă știrile de dimineață, de la ora 09.00. Pare să fie încântată de drumul pe care l-a ales, pe Instagram postează imagini din platoul de televiziune.

A dezvăluit că marea ei pasiune și iubire este televiziunea: „Știrile sunt cea mai mare provocare. De la a lucra în tot felul de programe, la editare și prezentare, eu venind din cu totul alt mediu. Este o experiență frumoasă, învâț în fiecare zi un lucru nou și a ajuns să îmi fie foarte dragă această provocare”, declara pe Facebook fiica lui Mădălin Voicu.

fiica lui madalin voicu prezentatoare de stiri 6Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Până la 10 ani, Ioana a studiat vioara cu bunicul ei, Ion Voicu. „Îmi amintesc cu drag că, de fiecare dată, chiar dacă reuşeam să cânt bine sau nu, la sfârşitul lecţiei mergeam să-mi ia ou de ciocolată”.

Cât de exigent era Mădălin Voicu ca tata

Ioana Voicu a povestit în urmă cu ani de zile că Mădălin Voicu a fost un tată sever.

„Când eram mică, era drastic și îmi era fică de el. Acum s-a mai liniștit, nu aveam voie să mă machiez, să-mi fac unghiile, să merg la club. Eu ziceam că abia a inceput muzica si mama mă lua din club la 1, lasă că e mai bine așa”, declara Ioana Voicu în urmă cu trei ani de zile la Antena Stars.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă