Fiica lui Ioan Niculae și-a intrat în pâine la Astra! Eugen Neagoe: „A venit patroana și ne-a spus asta!” Planul „moștenitoarei imperiului”

3 zile in urmă 17

Astra Giurgiu primește vizita celor de la Dinamo, într-un meci care poate însemna foarte mult pentru Eugen Neagoe. Antrenorul a fost pe banca adversarei, iar relația cu suporterii „câinilor” este departe de a fi ideală. Neagoe a recunoscut înaintea meciului că Adina Niculae, fata lui Ioan Niculae, a intrat în pâine la echipă.

Adina Niculae are 31 de ani, dar se află de mult timp alături de tatăl său în conducerea grupului Interagro. Fata lui Ioan Niculae s-a ținut departe de viața mondenă și s-a dedicat studiului și afacerilor. Adina Niculae este asociată în mai multe firme și se ocupă foarte mult de o companie taxi cu avioane de lux. Aparatele firmei valorează aproape 50 de milioane de euro.

Astra și Dinamo joacă pentru etapa 24 din Liga 1, iar cele două echipe sunt despărțite doar de un punct.

Fiica lui Ioan Niculae și-a intrat în pâine la Astra! Eugen Neagoe: „A venit patroana și ne-a spus asta!” Planul „moștenitoarei imperiului”

„În seara asta se întâlnesc două echipe bune. Ambele puteau să fie în primele șase. Suntem pe un loc pe care nu ne doream să fim. Dacă eram de la începutul campionatului, puteam să adunăm 35-36 de puncte. Am făcut calcul cu colegii mei.

Până în acest moment, băieții au dat dovadă de caracter, chiar dacă am avut dificultăți. În acest moment, cu mici excepții, suntem aproape cu tot lotul.

Eu cred că băieții sunt inteligenți și știu foarte bine care este scopul în meseria lor. O fac cu mare drag. Au fost zile de confuzie, dar ne-am antrenat foarte bine. Dani Coman a venit la echipă și am discutat cu jucătorii.

A venit patroana, Doamna Niculae și ne-a spus că lucrurile se vor regla. Ne gândim acum doar la joc, cu Dinamo”, a declarat Eugen Neagoe.

Ioan Niculae a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat de instigare la evaziune fiscală și spălare de bani.

Astra – Dinamo. ECHIPELE DE START:

ASTRA: Popa – De Sousa, Găman, Graovac, David Bruno – Canadija, Boe-Kane, Wutrich – Stahl, Montini, Gheorghe
REZERVE: Lazar, Raspopovic, Jovanovic, Lamanje, Crepulja, Răduț, Merloi, Balaure, Krpic
ABSENȚI: Takayuki, Fatai, Al. Ioniță II (contracte suspendate)
Antrenor: Eugen Neagoe

DINAMO: Eșanu – Sorescu, Puljic, Ehmann, St. Filip – Nepomuceno, Răuță, Anton, Fabbrini – Morsay, Gueye
REZERVE: Kongshavn, R. Grigore, Bejan, Achim, Gol, A. Radu, Crețu, Măgureanu, Mihaiu
ABSENȚI: Nemec, Blejdea, Moldoveanu (accidentați)
ANTRENOR: Jerry Gane

Stadion: „Marin Anastasovici” (Giurgiu)
Arbitri: Iulian Călin, Mircea Grigoriu, Ciprian Danșa

The post Fiica lui Ioan Niculae și-a intrat în pâine la Astra! Eugen Neagoe: „A venit patroana și ne-a spus asta!” Planul „moștenitoarei imperiului” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă