Fiica lui Cornel Palade, mesaj pentru tatăl ei după ce a fost înjurat de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Ai dat dovadă de atât de multă integritate și respect”

1 săptămână in urmă 37


Ada, fiica lui Cornel Palade, i-a transmis un mesaj tatălui său în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, după ce a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Înainte de a părăsi competiția de la PRO TV, actorul a fost înjurat și jignit de Bia Khalifa.


Bia Khalifa, în vârstă de 23 de ani, nu și-a mai controlat limbajul într-o discuție aprinsă cu Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, și l-a înjurat și jignit de față cu colegii, fără să mai țină cont că sunt filmați. Concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a stârnit multe controverse printre colegii săi, iar Mara Bănică, Lidia Buble și Tania Popa i-au atras atenția, însă ea nu a părut deloc interesată de ceea ce se întâmpla.


Cornel Palade a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, în ediția de miercuri. Actorul a venit la PRO TV însoțit de bunul său prieten, Romică Țociu. Fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a avut parte de o surpriză din partea fiicei sale, Ada, care i-a transmis un mesaj în direct.


„Sărut mâna, tată!”, a început fiica lui Cornel Palade mesajul.


„Băi, dar uite ce stăpână e pe ea. Uite ce dovadă de maturitate”, a spus actorul când și-a văzut fata.


„Te iubesc! Ai dat dovadă de atât de multă integritate și respect. Ești un lider și ai să rămâi! Ești o legendă a României și îți mulțumesc că ești tatăl meu! M-ai surprins tare! Poate că sunt niște sentimente în sufletul meu care se bat cap-n cap. Pe cât de tare m-ai surprins, pe cât de tare eram sigură că vei duce la bun sfârșit orice ți-ai propus”, a spus Ada, fiica lui Cornel Palade, într-un mesaj video pentru tatăl ei în emisiunea „La Măruță”.
„M-am înțeles bine cu Bia la început, că eu am văzut că e puțin dezechilibrată”


Actorul, în vârstă de 70 de ani, a vorbit puțin și despre neînțelegerile cu Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Deși inițial s-au înțeles destul de bine, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată ulterior. Concurenta l-a înjurat și jignit pe Cornel Palade, fără să țină cont de nimic.


„M-am înțeles bine cu Bia la început, că eu am văzut că e puțin dezechilibrată, că pleacă puțin într-o parte așa... Și zic... când mergi pe un pârâu așa... și ești în vâltoarea vieții și te mai agăți de un bolovan așa, aluneci, ai un prieten acolo care te sprijină, nu te lasă să te duci la vale. Dar ea... nu știu, cred că n-a înțeles lucrul acesta. Dar n-are importanță. Despre ce vorbim?! Pierdem ziua. Trebuie să captezi atenția cu ceva și dacă n-ai cu ce... scoți...”, a spus Palade la PRO TV.https://www.youtube.com/watch?v=uDtDmFLutSo

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă