Fiica Anamariei Prodan, vacanţă în Dubai. Imaginea postată pe reţelele de socializare

1 lună in urmă 29

Fiica Anamariei Prodan, vacanţă în Dubai. Impresara s-a afişat alături de fetele pe care le are din prima căsătorie, cea cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. S-a întâlnit zilele trecute, la o terasă, cu Rebecca şi Sarah.

Citeşte şi: Anamaria Prodan are familia de partea ei în scandalul cu amanta: „Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei”

Fiica Anamariei Prodan, vacanţă în Dubai

Sarah a luat decizia să plece în Dubai. Şi-a luat prietenii cu ea şi se poate bucura, de vacanţă, în apartamentul de patru milioane de euro din care a plecat mama ei.

Sarah Dumitrescu, în vârstă de 20 de ani, a dezvăluit că nu crede că relațiile extraconjugale ale lui Laurențiu Reghecampf cu alte femei cu care a văzut poze.

Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant. Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurentiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații.

Mama îmi spune la fel. Şi eu pe ei îi cred. Pe părinții mei. Dacă ceva era adevărat, veneam acasă, le luam de mână, le puneam în faţa ţării să dea explicaţii. În această familie a mea, Prodan – Reghecampf, se discută orice non-stop. Suntem super puternici toţi şi ne completăm şi ajutăm mereu”, a spus Sarah, pentru Antena 1.

În ultima vreme, Reghe a fost surprins de nenumărate ori în ipostaze intime alături de alte femei. Cu toate acestea, Anamaria Prodan refuză să divorțeze.

Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!

Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor. Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: ‘niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi‘”, a mai spus Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan din căsătoria cu Tibi Dumitrescu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă