Fiica Anamariei Prodan, din nou la conducerea unui club din Liga 1: „E pe partea de management”

3 săptămâni in urmă 27

Fiica Anamariei Prodan, din nou la conducerea unui club din Liga 1. Vedeta a explicat ce rol va avea tânăra la Clinceni: „Nu sunt eu acolo, ci e Rebecca, fata mea. Ea este pe partea asta de management şi o să o ajut şi cu Clinceni.

Este păcat ca echipa asta să se ducă în Liga 2 şi e păcat să se desfiinţeze, pentru că se îndreaptă către chestia asta„, a spus Anamaria Prodan, la plecarea din țară.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a trecut peste despărţirea de Reghecampf. Imaginea care dă de înţeles că nu mai este singură FOTO

Rebecca Prodan Dumitrescu a mai figurat în acte și la Hermannstadt, când Anamaria Prodan s-a implicat la clubul din Sibiu. Acel proiect „s-a rupt” pe parcurs, iar Rebecca Prodan Dumitrescu a fost îndepărtată din organigrama clubului.

Rebecca Prodan Dumitrescu are 22 de ani și este studentă la Institutul Marangoni din Italia, specialitatea Fashion and Design. A intrat cu bursă la Parson University din New York, iar ulterior s-a transferat în Italia.

Este foarte pasionată de fotbal, așa cum a dezvăluit într-un interviu.”Este vorba despre noi ca familie. Noi respirăm fotbal și în general sport.

Sportul și fotbalul, mai ales, trebuie să trăiască și să meargă mai departe. Este păcat să le lăsăm să moară„.

Este model internațional pentru Dolce & Gabbana și a defilat pentru cele mai mari case de modă. Rebecca a pus însă mereu facultatea pe primul loc.

Cel mai important lucru din lume este educația! Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea, să-i fac mândrii de mine și să le mulțumesc pentru toată educația și eforturile pe care le-au făcut pentru mine”, a mai spus Rebecca Prodan Dumitrescu pentru Digisport.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă