FIFA, reacție categorică după incidentele din meciurile preliminare CM 2022 de marți. Anunțul forului intercontinental

1 săptămână in urmă 15

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

La Anglia - Ungaria, fanii oaspeților s-au luat la bătaie cu polițiștii, după ce forțele de ordine au încercat să-l aresteze pe unul dintre ei. O altă scenă s-a produs la Albania - Polonia, acolo unde suporterii gazdelor au aruncat cu mai multe obiecte în jucătorii polonezi.

FIFA a oferit o reacție cu privire la evenimentele meciurilor de marți din cadrul preliminariilor CM 2022

În lumina celor două evenimente, FIFA a oferit o reacție prin care anunță că va lua măsuri după cele întâmplate. Printr-un purtător de cuvânt, forul intercontinental a condamnat vehement cele petrecute. 

"FIFA analizează în momentul de față evenimentele din meciurile de noaptea trecută din cadrul calificărilor la Cupa Mondială pentru a determina cea mai potrivită măsură.

FIFA condamnă puternic incidentele de la Anglia - Ungaria și Albania - Polonia și dorește să anunțe că poziția ei cu privire la respingerea oricăror forme de violență, discriminare sau abuz rămâne fermă. FIFA are o poziție foarte clară de zero toleranță pentru acest comportament dezgustător în fotbal", a transmis FIFA, conform BBC.

VIDEO Arbitrul a trimis echipele la vestiare după ce fanii Albaniei au aruncat cu sticle și brichete în jucătorii Poloniei

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Etichete: fifa , anglia ungaria , albania - polonia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă