FIFA 21 și NHL vor fi disponibile pe EA Play & Xbox Game

1 lună in urmă 17

Simulatoarele de sport au devenit foarte populare în industria gaming-ului, o mulțime de jucători alegând an de an titlurile oferite de EA Sports, și nu numai. Producătorii jocurilor FIFA și NHL 21 au anunțat faptul ca vor introduce jocurile pentru platformele EA Play & Xbox Game, oferindu-le gamerilor și mai multe variante prin care pot accesa jocurile de sport.

În timp ce aceste jocuri se alătură doar serviciului EA Play, abonații Xbox Game Pass Ultimate vor profita de toată oferta EA Play datorită celor două servicii care și-au unit forțele în noiembrie anul trecut. O astfel de afacere înseamnă că membrii Game Pass Ultimate au acces la toate beneficiile oferite abonaților EA Play. Aceste avantaje includ o bibliotecă cu zeci de jocuri, 10% reduceri la achizițiile digitale, bonusuri în joc și încercări de 10 ore pentru anumite noi jocuri publicate de EA.

Succesul pe care FIFA 21 îl are în industria gaming-ului a fost unul dintre principalele motive pentru care producătorii l-au introdus și în acest abonament gratuit. Cel mai profitabil mod al celor de la EA Sports în FIFA 21 este modul Ultimate Team, acolo unde fiecare jucător își alege o echipă formată din ce jucători dorește.

Electronic Arts a schimbat recent serviciul de streaming.

Serviciul de streaming al celor de la Electronic Arts a facut schimbat recent, atunci când producătorii au ales să schimbe marca. Astfel, EA Access și Origin Access au fost combinate sub un singur nume – EA Play.
Abonații EA Play și Game Pass Ultimate de pe consolă vor avea acces la NHL 21 în zilele următoare zile, a anunțat Electronic Arts în postarea de azi. Jucătorii se pot aștepta să se bucure de fiecare tip de experiență, de la ofertele robuste pentru un singur jucător la modurile online extrem de competitive. Mai mult decât atât, FIFA 21 se alătură EA Play în luna mai, permițând jucătorilor să exploreze complet titlul sportiv, inclusiv modul său de carieră și modul Ultimate Team.

The post FIFA 21 și NHL vor fi disponibile pe EA Play & Xbox Game appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă