”Fiesta” în vestiarul Barcelonei după plecarea lui Griezmann: ”Nu a fost niciodată o parte a grupului”

1 lună in urmă 20

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

FC Barcelona a scăpat de salariul uriaș al lui Griezmann și, dacă va evolua cel puțin 50% din meciuri la Atletico, campioana din La Liga va fi obligată să plătească 40 de milioane de euro pentru transferul definitiv al francezului. Pe lângă câștigul din punct de vedere financiar, plecarea internaționalului din Hexagon pare să fi mulțumit și vestiarul grupării ”blaugrana”.

  • 35 de goluri și 17 assist-uri în 102 meciuri a adunat francezul la FC Barcelona.

Jucătorii Barcelonei salută plecarea lui Antoine Griezmann la Atletico Madrid

Potrivit cotidianului spaniol Sport, o parte din jucătorii Barcelonei s-au bucurat că Antoine Griezmann nu mai este coechipierul lor. Chiar dacă atacantul francez a spus în numeroase rânduri că se simte bine în vestiarul catalanilor, realitatea ar fi fost de fapt alta: ”Nu a fost niciodată o parte a grupului”.

Se pare că nemulțumirea fotbaliștilor de pe Camp Nou a venit în urma unui documentar controversat, filmat în urmă cu trei ani, în care Griezmann afirma cu tărie că nu va merge niciodată la Barcelona, lucru ce l-a făcut peste doar un an.

  • 60 de milioane de euro este cota de piață a lui Antoine Griezmann, conform Transfermarkt.
  • 120 de milioane de euro a plătit Barcelona pentru transferul lui Griezmann de la Atletico, în 2019.

În momentul anunțului transferului lui Griezmann la Atletico, jurnaliștii spanioli au dezvăluit că internaționalul francez a renunțat la aproape jumătate din salariul de aproximativ 20 de milioane de euro net anual pe care-l încasa la Barcelona. Totuși, acesta va fi unul dintre cei mai bine plătiți jucători de la campioana Spaniei, fiind depășit doar de Suarez, Oblak și Koke.

Etichete: atletico madrid , fc barcelona , jucatori barcelona , antoine griezmann , griezmann plecare barcelona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă