Fierbe Clujul! Neluțu Varga îl pune la punct pe Dan Petrescu: „Bate câmpii! Ne punem la masă și discutăm rezilierea”

1 săptămână in urmă 30

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022, 12:42 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 12:53

CFR CLUJ. Devine tot mai clar că cea de-a treia aventură a lui Dan Petrescu pe banca alb-vișiniilor se apropie de sfârșit. Patronul Neluțu Varga l-a pus la punct pe antrenorul care a obținut cele mai importatne performanțe din istoria clubului.

  • Astăzi, de la 20:30, CFR Cluj o înfruntă în deplasare pe FC Argeș. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport.

Zilele trecute, Petrescu a transmis că nu va continua pe banca „feroviarilor” dacă nu este susținut public de conducere, însă răspunsul venit dinspre lojele din „Gruia” nu e nici pe departe unul care să-l mulțumească pe „Bursuc”. Patronul Neluțu Varga spune că e dezamăgit de rezultatele clujenilor din acest sezon, lăsând de înțeles că despărțirea de tehnician e tot mai aproape. 

 „L-am sunat pe patron, ne întâlnim după meciul cu Pitești! Nu mai pot continua așa, să vină altul să câștige Champions League”

CFR CLUJ

Dan Petrescu pregătește plecarea de la CFR: „L-am sunat pe patron, ne întâlnim după meciul cu Pitești! Nu mai pot continua așa, să vină altul să câștige Champions League”

Neluțu Varga îl pune la punct pe Dan Petrescu: „Bate câmpii! Ne punem la masă și discutăm rezilierea”

„Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. (...) Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid

Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit! 

Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum”, a spus Nelu Varga, potrivit Playsport.ro

Dan Petrescu le răspunde contestatarilor: „Nicio problemă! Poate vine altul și câștigă Champions League!”

Dan Petrescu nu are liniște la CFR Cluj. Antrenorul campioanei a transmis că, după partida de la Pitești, va purta o discuție decisivă cu patronul Neluțu Varga.

„Nu are rost să mai stau! Să vină altul și să câștige Champions League. Nu se mai poate continua cu aceste scandări. Clubul trebuie să mă susțină 100%. Altfel nu putem continua. Eu vorbesc mereu în față. Știți cine vorbește pe la spate...

L-am sunat pe patron. I-am zis să ne întâlnim și să vorbim după meciul cu Piteștiul. Indiferent ce se va întâmpla voi rămâne în istoria clubului ca cel mai bun antrenor. Nu-mi va lua nimeni rezultatele. Nu mi-e frică de nimeni!”, a spus „Bursucul”, la conferința de presă premergătoare partidei de la Pitești.

Citește și alte știri de actualitate: 

Dan Petrescu pregătește plecarea de la CFR: „L-am sunat pe patron, ne întâlnim după meciul cu Pitești! Nu mai pot continua așa, să vină altul să câștige Champions League”

Gigi Becali surprinde! Le ia apărarea gafeurilor de serviciu de la FCSB: „Poate e un paradox pentru voi, dar eu sunt mulțumit de ei” + Exces de optimism: „Cine o să ne bată cu echipa asta?”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă