Fetițele Andreei Bălan au acceptat-o pe Viviana Sposub, iubita tatălui lor. Imaginile postate de George Burcea

4 săptămâni in urmă 24

Se pare că Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului, iar artista i-a dat voie fostului soț să le-o prezinte pe iubita lui, Viviana Sposub. Micuțele au acceptat-o pe noua parteneră a tatălui lor și pare că se înțeleg de minune, având în vedere că nu toți copiii sunt încântați de ideea de a cunoaște pe cineva nou.

După despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub de care s-a îndrăgostit iremediabil pe platourile de filmare de la „Ferma”, emisiunea la care au participat împreună. La câteva luni de la despărțire, artista declara că nu este de acord ca fetițele sale să cunoască iubitele tatălui lor în următorii 4-5 ani.

„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, spunea Andreea Bălan în urmă cu ceva vreme pentru viva.ro.

Acum, artista se pare că s-a răzgândit și a acceptat ca fetele sale să o cunoască pe Viviana Sposub. Probabil Andreea Bălan a văzut că relația lui George Burcea cu concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este una serioasă, iar aceasta a avut încredere în fostul ei soț.

Atunci când George Burcea ia fetele la el, Viviana Sposub se joacă cu ele și îi face plăcere să petreacă timp cu micuțele. Fosta asistentă de la „Vorbește lumea” i-a coafat părul Ellei, fiica cea mare a Andreei Bălan și a lui George Burcea. Actorul a postat pe una dintre rețelele de socializare imaginile, iar fetița lui părea foarte încântată de noul look.

ella-fetita-andreei-balan-si-a-lui-george-burceaIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Andreea Bălan își lasă fetițele în weekend la George Burcea

Actorul este fericit, pentru că de două luni, artista îi dă voie să ia fetițele în weekend. Andreea Bălan și George Burcea își iubesc extrem de mult copiii, iar de dragul lor lasă în urmă orice răzbunare. Până acum două luni, vedeta nu era de acord ca actorul să ia fetele în apartamentul său, însă acum situația s-a schimbat și pare că au lăsat în urmă toate supărările, astfel încât să le fie bine celor două fetițe.

„Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a declarat George Burcea, în emisiunea „În Oglindă”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă