Fetiţă de şase ani, bătută cu un fund de lemn de directoarea şcolii în faţa mamei, pentru că a stricat un calculator, în SUA

1 săptămână in urmă 55

Directoarea unei şcoli din Florida se confruntă cu acuzaţii penale după ce a fost filmată lovind o fetiţă de şase ani, în timp ce mama confuză priveşte întreaga scenă. Copila plânge şi ce să se oprească, dar directoarea continuă să aplice pedeapsa.

Captură video

Fetiţă de şase ani, bătută cu un fund de lemn de directoarea şcolii în faţa mamei

Youtube/ The Breaking News

Melissa Carter, directoarea școlii elementare centrale din Clewiston, este anchetată de poliție după ce filmarea în care loveşte copilul a fost făcută publică.

Mama fetei de șase ani, al cărei nume rămâne anonim, a declarat că a fost chemată la şcoală, după ce oficialii s-au plâns de faptul că cea mică a cauzat pagube unui computer din instituţie.

Femeia susține că a rămas confuză auzind acuzaţiile aduse fiicei sale, iar când a ajuns la şcoală, în data de 13 aprilie, i s-a cerut să plătească o amendă de 50 de dolari. A fost de asemenea dusă în biroul directorului acolo unde o aştepta copila.

Melissa Carter, directoarea, a scos de nicăieri un fund de lemn şi a început să lovească fetiţa la spate, potrivit unei filmări făcute chiar de mamă. În timpul scenelor şocante, şcolăriţa poate fi auzită plângând şi cerând să se oprească.

Mama fetei a filmat scenele revoltătoare

Femeia susține că s-a temut să nu aibă probleme ori să i se aducă în discuţie problema statutului de imigrant dacă ar fi încercat să îi ia apărarea copilei. În schimb, cu inima strânsă, a hotărât să filmeze întregul moment pentru a arăta public ce se întâmplă în interiorul şcolii.

Florida este unul dintre cele 19 state care încă permite pedepsele corporale în școli, dar practica este interzisă în districtul școlar al județului Hendry, care include Școala Elementară Centrală.

„Nimeni nu m-ar fi crezut. Mi-am sacrificat fiica, astfel încât toți părinții să poată realiza ce se întâmplă în această școală.Când am ajuns fiica mea era deja la birou. Directorul a început să țipe. Nu erau camere de supraveghere. Ce puteam face în acel moment? Eu şi fata mea, singure. Ura cu care a lovit-o pe fiica mea, vreau să spun că a fost o ură cu care nu am lovit-o niciodată eu pe fiica mea. N-am lovit-o eu niciodată, dar ea a lovit-o aşa, cu ură” a declarat femeia.

Ulterior, mama și-a dus fiica la medic și a scos un document medical pentru rănile cauzate de obiectul folosit de directoare. Este îngrijorată acum de prejudiciile psihologice cauzate copilului ei.

Bret Provinsky, avocatul mamei, a declarat că Procuratura de Stat revizuiește cazul pentru a vedea ce acuzaţii penale pot fi aduse împotriva directoarei Melissa Carter şi împotriva Ceciliei Self, funcţionara şcolii, care apare de asemenea în videoclip.

“Este un act agravant. Au folosit o armă care i-a putut provoca vătămări fizice grave. Copilul este îngrozit, se simte vulnerabil. Nu poate face nimic în mâinile acestor adulți care au tratat-o atât de brutal, sălbatic, sadic” a adăugat avocatul.

Niciun reprezentant al şcolii, cu atât mai puţin directoarea nu a oferit vreun comentariu.

Potrivit Daily Mail, pedeapsa corporală este legală în 19 state americane: Alabama, Arizona, Arkansas, Colorado, Florida, Georgia, Idaho, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Mississippi, Missouri, Carolina de Nord, Oklahoma, Carolina de Sud, Tennessee, Texas și Wyoming. Anumite districte școlare din aceste state au interzis însă pedeapsa corporală în şcoli, între care şi cea implicată în incident.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă