Fetiţă de 5 ani, pedepsită în mod cumplit de propriii săi părinţi. Mama şi tatăl vitreg au lăsat-o într-o cadă cu apă îngheţată timp de 45 de minute, fără motiv

1 săptămână in urmă 24

Georgia Newman, în vârstă de 29 de ani, și partenerul ei Jordan Kilkenny, în vârstă de 29 de ani, au supusă pe copilă unei pedepse chinuitoare. Perechea și-a pus copilul să stea în apă înghețată, lăsând-o acolo între „una și trei ore”, la casa lor din Leeds pe 1 noiembrie 2019. Paramedicii au ajuns la fața locului la ora 15:31, unde au găsit-o pe micuță în sufragerie, vânătă, din cauza circulației scăzute a sângelui. Ea avea ochii deschiși, dar nu le-a răspuns acestora, potrivit The Sun.

Micuța a avut o temperatură de bază a corpului de 25 de grade Celsius, cu 12 grade mai rece decât media normală. Echipajul de urgență a dus-o pe fetiță la spital în stare critică. Medicii au spus că „nu au văzut niciodată” ca un pacient să supravețuiască având o temperatuă atât de scăzută a corpuluiEi au adăugat că o astfel de temperatură este în concordanță cu cineva care a fost scufundat în Marea Nordului, pentru o perioadă bună de timp”.

Înfricoșător, s-a descoperit mai târziu că Jordan Kilkenny a căutat pe Google „ce se poate întâmpla cu un copil ținut într-o baie rece timp de 45 de minute?”, cu o zi înainte ca micuța să fie supusă torturii.

Mama copilei a mințit medicii, spunând că aceasta s-a lovit la cap, după ce a căzut în baie

Georgia Newman, mama fetiței, a mințit și a spus personalului spitalului că fata a „alunecat în baie și s-a lovit la cap”. Dar paramedicul, care a fost la fața locului la 19 minute după ce perechea a sunat la urgențe, a remarcat că fata „era atât de înghețată încât nu se putea mișca”.

A încercat să obțină o citire de oxigen de la degetul ei, dar nu a putut fi obținută nicio citire, deoarece curculația sângelui era aproape oprită, pentru că era atât de rece. Pieptul ei scotea zgomote, fapt care sugera că a inhalat apă în ambii plămâni”, a spus procurorul Richard Woolfall.

Pe lângă o temperatură scăzută, fata a suferit și o convulsie, iar medicii au crezut că este pe moarte”, a spus procurorul. Instanța a declarat faptul că a existat și o întârziere între 30 de minute și 45 de minute de la momentul în care copila a fost scoasă din apă, până la apelul părinților către serviciile de urgență.

În mod sfâșietor, când micuța a fost intervievată de poliție, ea le-a spus ofițerilor Jordan a băgat-o în apă, iar mama ei știa. Ea a spus că s-a băgat acolo pentru că „mami i-a cerut” și a fost închisă mult timp în baie. Fata locuiește acum cu tatăl ei biologic.

Jordan  Kilkenny a pledat vinovat pentru cruzime față de un copil la Curtea Magistraților, iar mama fetei a pledat vinovată pentru aceeași acuzație la o ședință de pledoarie și proces. Bărbatul a fost închis pentru trei ani și patru luni, iar femeia, de la Thorne Hill Road din Huddersfield, a fost închis pentru trei ani și șase luni.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Fetiţă de 5 ani, pedepsită în mod cumplit de propriii săi părinţi. Mama şi tatăl vitreg au lăsat-o într-o cadă cu apă îngheţată timp de 45 de minute, fără motiv

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă