Fetele ucise de șoferița din Andronache au fost înmormântate. Imaginile sunt sfâșietoare

1 lună in urmă 1

Tinerele care s-au stins din viață în accidentul din cartierul Andronache au fost conduse pe ultimul drum. Fetele au fost plânse de rude, vecini și de trecători. Imaginile sunt de-a dreptul sfâșietoare.

Flori și lacrimi pentru fetele ucise din cartierul Andronache. Tinerele, conduse pe ultimul drum

Cartierul bucureștean Andronache poartă doliu. Azi, 4 martie, locul simplu până zilele trecute a fost cuprins de tristețe. Rudele, vecinii și trecătorii au vărsat lacrimi amare pentru Raisa (6 ani) și Mihaela (21 ani), care s-au stins din viață în urma unui accident rutier extrem de violent care s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă pe strada Mențiunii.

Cele două fete au fost conduse pe ultimul drum de părinții îndoliați și sfâșiați de durere, arată click.ro. Zeci de colegi, prieteni sau oameni care au aflat de tragicul eveniment s-au aflat azi la primele ore ale dimineții la intersecția dintre străzile Fructelor și Mențiunii, la casele celor două, pentru a-și lua rămas bun.

Raisa ar fi împlinit 7 ani pe data de 16 martie, iar anul acesta este unul crunt pentru familia ei care acum îi va plânge dorul. Mihai și Lenuța, copii de aceiași vârstă cu ea, erau invitați la aniversarea sa. Acum, în loc să-i ofere cadourile pregătite, au venit să-i pună flori la căpătăi prietenei lor.

„Acum, în loc să-i facă ziua, o bagă în pământ”

”Cu câteva minute înainte de accident, fetiţa vorbise cu părinţii despre cadoul pe care şi-l dorea de ziua ei. Acum, în loc să-i facă ziua, o bagă în pământ. Şi şoferiţa e liberă, bine mersi. Asta nu este viaţă, asta nu este dreptate, asta nu este ţară”, a spus, cu obidă, nea Ion, care e rudă cu Raisa.

Femeia care se afla la volan este consultant la o companie de telefonie mobilă și băuse rom înainte să se urce la volan, astfel a încurcat pedala de frână cu cea de accelerație și s-a dus direct pe trotuar. Marcela Leonte, principalul vinovat în acest caz, va fi cercetată sub control judiciar pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

0,60 g/l în sânge, la trei ore de la accident

„Șoferița încercat să sufle de 3-4 ori în etilotest și nu a reușit, din cauza stării de ebrietate. Alcoolemia a fost luată la 3 ore de la accident. Motivul că a fost reținută se datorează unui procuror isteț, care i-a calculat alcoolemia după accident. Varianta este că în dimineața zilei de sâmbătă dumneaei a consumat rom într-o cantitate destul de considerabilă și de aici restul… consumă alcool destul de frecvent și s-a ajuns la această tragedie”
Luminița Nuță, avocata familiilor celor două fete

Se pare că inculpata ar consuma în mod constant alcool și că ar urma un tratament psihiatric.

The post Fetele ucise de șoferița din Andronache au fost înmormântate. Imaginile sunt sfâșietoare appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă