Fetele lui Diego Maradona, audiate după moartea starului argentinian! Decesul fostului mare fotbalist, învăluit în continuare în mister

1 lună in urmă 1

Giannina, în vârstă de 31 ani, dar şi Jana, în vârstă de 24 ani, au fost convocate de procurorul din San Isidro, o suburbie a capitalei argentiniene, pentru a fi interogate „despre probleme specifice care au apărut în cursul anchetei”.

Diego Armando Maradona a încetat din viaţă la vârsta de 60 ani, în urma unui stop cardiac suferit într-o locuinţă din Tigre, la nord de capitala Buenos Aires, în care se recupera după operaţia recentă la care a fost supus pentru îndepărtarea unui hematom subdural.

Fosta legendă a lui Napoli are 5 copii pe care i-a recunoscut ca fiind ai săi, cu 4 femei diferite. Alți trei argentinieni, printre care se află și adolescentul Santiago Lara, care a cerut exhumarea trupului lui Maradona, la scurt timp după moartea starului, susțin că El Pibe D’Oro a fost tatăl lor și au deschis procese de stabilire a paternității.

Fetele lui Diego Maradona, audiate după decesul fostului mare fotbalist

Fiica cea mare a lui Diego, Giannina, a sosit la audiere însoţită de mama ei şi fosta soţie a lui Maradona, Claudia Villafane, dar şi de un avocat. Ea a ieşit după trei ore, dar nu a făcut declaraţii.

Jana, fiica lui Maradona cu Valeria Sabalain, a depus mărturie după sora ei şi a părăsit biroul procurorului tot fără a face declaraţii.

Pe 8 martie, procurorul va convoca o comisie medicală de experţi, pentru a înţelege mai bine lanţul de responsabilităţi în cazul decesului lui Diego Armando Maradona. În mediul online au apărut ultimele imagini cu fostul mare fotbalist în viață. Argentinianul apare într-o filmare alături de medicul Mariano Castro, vechiul amic al fostului fotbalist, de pe vremea în care Diego Maradona a fost la o clinică de dezintoxicare din Cuba.

Comisia va fi alcătuită din nouă experţi oficiali, printre care medicii legişti care au efectuat autopsia şi specialişti din diverse discipline medicale.

The post Fetele lui Diego Maradona, audiate după moartea starului argentinian! Decesul fostului mare fotbalist, învăluit în continuare în mister appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă