Festivitățile de Anul Nou, ANULATE de încă un mare oraș European de teama COVID

1 săptămână in urmă 13

Amsterdam Amsterdam

Încă un oraș european anulează festivitățile de Anul Nou din cauza pandemiei de coronavirus. Este vorba despre Amsterdam, acolo unde autoritățile au anulat deja toate festivităţile de Anul Nou organizate de primărie, inclusiv numărătoarea inversă şi focurile de artificii. Primii care au dat startul anulării acestor festivității au fost autoritățile londoneze care, încă din 12 octombrie, au anunțat că tradiționalul foc de artificii nu va avea loc pentru al doilea an la rând.

MARŢI, 16 NOIEMBRIE 2021, 13:29

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: Dana Bărăgan

Primarul oraşului, Femke Halsema, a decis să anuleze atât festivităţile din piaţa Museumplein, centrul cultural al oraşului, unde de obicei avea loc numărătoarea inversă la începutul noului an, cât şi diferitele spectacole muzicale sau focurile de artificii din districtele oraşului.

„Ca urmare a creşterii numărului de contagieri, a internărilor în spitale şi a restricţiilor adiţionale, panorama este sumbră. Având în vedere că nu se ştie cum va evolua situaţia şi că investiţiile ce trebuie făcute pentru aceste spectacole sunt substanţiale, nu este responsabil să continuăm pregătirile în acest sens”, anunță Primăria, potrivit  NL Times și Agerpres..

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă