Festivalul Jazz in the Park de la Cluj Napoca. Pe scenă vor urca în acest an şi artişti de muzică lăutărească

1 lună in urmă 23

Dacă sunteţi la Cluj-Napoca weekendul acesta, nu trebuie să rataţi Jazz in the Park. Festivalul este în plin desfăşurare, iar ediţia de anul acesta este una cu totul specială. Prin ce se deosebeşte ea de ediţiile din ani trecuţi, aflăm chiar de la directorul executiv al Festivalului Jazz, Alin Vaida.

Spre deosebire de anii trecuţi, distracţia se desfăşoară în mai multe locaţii din oraş, iar artiştii au la dipoziţie 3 scene. O altă noutate a acestei ediţii este faptul că, pe lângă cele mai cunoscute nume ale jazz-ului din ţară şi din străinătate, pe scenă urcă şi artişti de muzică lăutărească. Taraful Marian Mexicanu' care a concertat seara trecută este doar un exemplu în acest sens.

Aflaţi mai multe din materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă