Festivalul "Forever Hit" a fost anulat. Decizia organizatorilor vine în urma creşterii numărului de cazuri de Covid

1 săptămână in urmă 56

După o vară în care ne-am mai relaxat şi am reuşit să uităm pentru un timp de problemele provocate de pandemie, iată că veştile rele au început să apară. '"Forever Hit", cel mai mare festival de muzică disco din Europa care urma să aibă loc în acestă săptămână la Bucureşti a fost anulat.

Organizatorii au luat decizia din cauza numarului mare de imbolnaviri Capitala este pe lista roşie pentru anumite ţări, iar acest lucru îngreuna primirea artiştilor, a adaugat echipa festivalului.
Autorităţile au recomandat anularea, dar hotărârea vine şi în contextul în care s-au anunţat deja restricţii pentru nunți, botezuri și concerte. Toate biletele cumpărate rămân valabile pentru ediţia din 2022. Forever Hit urma să aibă loc pe data de 18 septembrie şi era primul spectacol care avea loc pe Arena Naţională după doi ani.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

O tânără de 17 ani, descrisă ca "un înger de fată", a fost găsită moartă după ce a dispărut de acasă, în UK. Familia, devastată de durere

1

O tânără de 17 ani, descrisă ca fiind "un înger de fată", a fost găsită moartă la două zile după ce a dispărut de acasă, în Derbyshire, Marea Britanie. Deși poliția încă nu a făcut o identificare formală, familia a fost anunțată cu privire la decesul ei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă