Fernando Hierro a vorbit despre Hagi şi Popescu, înainte de Real Madrid-Barcelona

1 lună in urmă 20

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Fost căpitan al Realului şi al naţionalei Spaniei, Fernando Hierro (53 de ani) a vorbit despre El Casico pentru Digi Sport, intervenţie TV în care a discutat şi de Gică Hagi şi Gică Popescu.

Hierro a vorbit la Digi Sport de Real Madrid-Barcelona şi i-a lăudat pe Gică Popescu şi pe Gică Hagi

"Mi-l amintesc, evident, pe Popescu. Gică Popescu a fost un super jucător la PSV Eindhoven, apoi a ajuns la Barca şi-n scurt timp a devenit căpitan, Asta vorbeşte mult despre valoarea lui ca fotbalist şi despre personalitatea lui, pentru că a reuşit totul super-rapid.

De Gică ce pot să spun? Hagi a fost un geniu, un jucător spectaculos, adorabil ca om. De fiecare dată când vine la Madrid, ne sunăm, ne vedem, bem o cafea împreună, avem o relaţie foarte bună", a povestit fostul mare jucător de la Real, Fernando Hierro, în direct la Fotbal European, aflat acum în postura de ambasador La Liga.

  • 601 meciuri a jucat Hierro la Real Madrid. A dat 126 de goluri pentru Real
  • 88 de meciuri şi 30 de goluri are Hierro pentru naţionala Spaniei

Cei doi Gică, Hagi şi Popescu, nu văd împreună Real Madrid-Barcelona

După cum se ştie, Gică Hagi este singurul fotbalist român care a ajucat atât la Real, cât şi la Barcelona şi a rămas fan al madrilenilor. 

Popescu nu numai că a jucat pentru Barcelona, dar a purtat inclusiv banderola de căpitan al formaţiei catalane. Normal, este fan al Barcei şi pentru a nu avea nicio contradicţie cu bunul său prieten, Popescu a anunţat că el şi Hagi vor vedea El Clasico fiecare din sufrageria proprie.

Pentru Barcelona e nevoie să câștige pentru a rămâne aproape de Atletico. Eu m-aș bucura să câștige Barca, are un ascedent foarte bun, vine după o victorie în ultimele minute contra celor de la Valladolid, care i-a păstrat în coasta celor de la Atletico. 

Ca să nu ne luăm de păr (n.r - cu Gheorghe Hagi), fiecare vede meciul în sufrageria lui. Avem alte subiecte mai importante despre fotbal decât meciul de la Madrid", a spus Popescu, la emisiunea Fotbal European.

Real Madrid-Barcelona, ora 22:00 Live Video pe Digi Sport 1 şi pe Digi 4K

Etichete: el clasico , real madrid barcelona , fernando hierro
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă